2777
2789
عنوان

وسواس فکری نسبت به غذای بیرون

62 بازدید | 10 پست

شما هم اینطورید؟

همش فکر میکنم حتی غذای برنجیشون هم سالم نیست

بهترین رستوران ها هم اکثرا میریم طعم و رنگو روی غذا عالیه

ولی من همش فکر میکنم این برنج موندس یا این سوسیس و کالباس پیتزا همش گربه س🥹🤷🏻‍♀️

قبلا هفته ای یبار دوبار بیرون غذا میخوردیم

اما الان اصلا نمیذارم

مخالفم شدید

حس بدیهههههههه🥹

از وقتی دچار معده نابود و...شدم اره 

دیگه تو دهن نمیکنم 

حتی از وسایل خونه خودمم ببرن درست کنن میگم خوب نیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی دچار معده نابود و...شدم اره دیگه تو دهن نمیکنم حتی از وسایل خونه خودمم ببرن درست کنن میگم خو ...

وای اره حتی بعضی شبا با خستگی فرااااوااان خودم غذا میپزم

فک کردم وسواسیه مه من دچارش شدم 

ولی فکر کنم واقعا دیگه غذای بیرون خوردن نداره

وای اره حتی بعضی شبا با خستگی فرااااوااان خودم غذا میپزمفک کردم وسواسیه مه من دچارش شدم ولی فکر کنم ...

اره واقعا 

موافقم 

واقعااا گرون شده مواد اولیه 

خب بالاخره نمیتونن بهترینش رو بخرن 

نه برای خودشون میصرفه نه مردم اونقدر هزینه میکنن یهو یه پیترا برن 800-900 بخرن 

پس ادم تو خونه واقعا درست کنه میدونه سالمه 

حتی شده گاهی ندونم چی بخورم نیمرو درست کردم خوردم اما غذای بیرون دیگه اصلا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اره واقعا موافقم واقعااا گرون شده مواد اولیه خب بالاخره نمیتونن بهترینش رو بخرن نه برای خودشون میصرف ...

من حتی پیتزارو هم دیگه با مرغ خونگی میپزم 

سوسیس کالاسی که قبلا میخوردیمو میگفتن بده بوی عطرش عالی بود

الان اصلا رنگو روی موجهی ندارن

من حتی پیتزارو هم دیگه با مرغ خونگی میپزم سوسیس کالاسی که قبلا میخوردیمو میگفتن بده بوی عطرش عالی بو ...

اره من خودم کالباس درست میکنم 

سوسیس برام سخت تر هست درست کردنش 

قبلا خونگی میخریدم همونم دیگه اعتماد ندارم😂

اره من خودم کالباس درست میکنم سوسیس برام سخت تر هست درست کردنش قبلا خونگی میخریدم همونم دیگه اعتماد ...

ههههه پس من تنها نیستم😂🤝

خودم دوره دانشجویی ساندویچ سرد صدف میخوردم خیلی خوشمزه بود

الان برا دخترم یبار خریدم همشششش کاهو و گوجه ی لهههه و خمیر شده 

با یه پر کالباس مونده🥹

ههههه پس من تنها نیستم😂🤝خودم دوره دانشجویی ساندویچ سرد صدف میخوردم خیلی خوشمزه بودالان برا دخترم ی ...

وای اره گوجه هاش واقعا بده 

من گاهی خیلی غصه میخورم که این وسواسه انقدر رفته تو ذهنم که دیگه غذاهای بیرون رو نمیتونم امتحان کنم 

اما به حال بدی بعدش که فکرمیکنم میپذیرمش

وای اره گوجه هاش واقعا بده من گاهی خیلی غصه میخورم که این وسواسه انقدر رفته تو ذهنم که دیگه غذاهای ب ...

دقیقا حالا منو همسرم اوایل زندگی که گاهی پیش میومد بخاطر شغلش هر روز غذای بیرون میخوردیم

و هرکی میخاس رستوران خوب پیدا کنه از ما ادرس میپرسید

اما الان هردمون اتفاق نظر داریم که غذاها کیفیتشون خیلی پایین اومده