2777
2789
عنوان

تازه عروسا

305 بازدید | 36 پست

تا میتونید از شوهرتون پول بگیرید روی خودتون سرمایه گذاری کنید 

روی خودتون منظورم هزینه ارایشگاه و وافه و رستوران و ژل و بوتاکس و ... نیستا 

اتفاقا اینا حماقت محض و سادگیه 

یه هنری یاد بگیرید پشتتون محکم کنید هیچکس از ایندش خبر نداره حتی اگه نتونید الان ازش درامد داشته باشین 

مخصوصا اونایی که خانواده حمایتگر و خوبی ندارن 

مردا بفهمن پشتت محکم نیس هربلایی میتونن سرتون میارن 

دیوار پشت سرتو محکم کن فقط در این صورته که عزت نفس داری و میتونی از حقت دفاع کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزاران لایک 

اوناییکه سنشون و رشته تحصیلیشون میخونه، برین ازمون اموزش پرورش

اگر نمیشه، برین خیاطی یادبگیرید، 

یا یک لاین ارایشی رو حرفه ایی بشید

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

البته به نظر من درست تر این هست که اول این سرمایه گذاری رو یه دختر روی خودش انجام بده و بعد ازدواج کنه

اون وقت هم ازدواج بهتری داره هم نیاز نیست مدام به فکر پول گرفتن از شوهر باشه

وقتی حقوقش۱۷تومنه دوتا وام گرفتیم ک احتمالا ۱۰تومنش بشه قسط چی میمونه ک ازش بگیرم سرمایه گزاری کنم ...

توام برو سرکار خب 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

دقیقا.من الان شوهرم خیانت میکنه اگه وضع مالی خانوادم خوب بود طلاق گرفته بودم.یا حداقل خودم ی پولی سرمایه ای داشتم ک ی خونه ای چیزی واس خودم دست وپا میکردم.میخام برم سرکار نمیذاره