2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل😶🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 80 پست

چون مجردی اینطور یه طرفه به قاضی میری

فکر کن ازدواج کردی همه مشکلات پدرشوهر مادرشوهرت متوجه شما و همسرته ولی نوبت به کمک مالی میرسه بچه های دیگه تو اولویتن چه حالی میشی؟

مثلا مادرشوهرت طلا داشته باشه بده به جاریت یا خواهرشوهرت ولی دکتر رفتنش پای تو باشه؟!

من غرورم اجازه نمیده برا این مسائل به همسرم اعتراضی کنم و البته دلم نمیاد ناراحتش کنم حتی

ولی عمیقا از این رفتارهای پدرشوهر و مادرشوهرم دلچرکینم هیچ وقت به زبون نیاوردم ولی رعایت انصاف رو که نمیکنن خیلی کارشون زشت هست

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین مثالی که زدید و میگیم،اگه شما به یه بچتون یه تیکه مرغ بدید به یکی دوتیکه،مال خودتونِ بله،ولی ...

چرا مهم هست 

ولی مثال های من رو بخونید چی گفتم من دنبال یه چیز دیگه ام

ان شاء الله خدا خودش برام جبران کنهچون دست تنها جهاز گرفتن سخته هرچی داشتم سر مراسم و خریدای عقد رفت ...

حتما که جبران می‌کنه عزیزم ، الهی که حالتون خوب باشه و تندرست و زندگی پر از برکتی

مقصر پدر و مادره که بین بچه هاشون فرق میذارن دعوا میندازن.وقتی به یکی زمین یا چیزی دادن اون یکی بچه رو مگه از کوچه خیابون پیدا کردن که هیچی بهش نمیدن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
مسئله رو ریشه ای نگاه کن.فرق گذاشتن بین بچه هایی که از پوست و خون خودتن کار درستیه؟

نه قطعا نمیگم کار درستی هست هرگز ولی به نظر شما 

آیا عروس و داماد خانواده هم به نظرتون حق دارند دخالت کنند و دعوا؟!

یکی از خانم ها اینجا نوشتن جاریم بخاطر همین می‌خواد جدا شه

چون مجردی اینطور یه طرفه به قاضی میریفکر کن ازدواج کردی همه مشکلات پدرشوهر مادرشوهرت متوجه شما و همس ...

آفرین کار خوبی کردید 

اصل مطلب هم منظور من همین هست 

که عروس و داماد خانواده نباید دعوا راه بندازن ، فتنه کنند 

اینجا یه خانم نوشت جاریم بخاطر همین داره طلاق می‌گیره 

چون مجردی اینطور یه طرفه به قاضی میریفکر کن ازدواج کردی همه مشکلات پدرشوهر مادرشوهرت متوجه شما و همس ...

دقیقا پدربزرگم اینجوریه.عموم با پدربزرگم خونشون دیوار به دیواره ما ۱۰۰ کیلومتر باهاشون فاصله داریم ولی بابابزرگم هرررر جا میخواد بره باید بابای من بره ببرتش دوباره بذارتش خونه همه جا دکتر،خونه فامیلا،مسافرت...حالا بازم از ما طلبکاره به بابام میگه من پدرتم بزرگت کردم تو چیکار کردی واسم هیچوقت کمک حالم نبودی.

آخرم همه چیو زد به اسم همون عموم که دیوار به دیوارشه ولی یه لیوان آب دستش نداد

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️