2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل😶🙃

904 بازدید | 80 پست

🙃دلیلش چیه وقتی پدرشوهرتون به بقیه بچه هاش یه چیزی میده ، شما هم توقع می‌کنید و شوهرتون رو پر می‌کنید که دعوا راه بندازه 

چون اکثرا دیدم

حالا اون پولی هم که قراره بده باید از روی رضایت باشه نه دعوا و قهر و نشر

بعدش هم چرا تو کار اونا دخالت می‌کنید 

به شما واقعا مربوطه که چرا به اون بچه هاش میده؟! 

😐زشت نیست همسر شما بیاد‌ بگه چرا بابات به داداشت زمین داده به تو نه؟! 

خب دوست نداشته به اون ربطی نداره

این مسائل هم همینه دیگه

اگر دلیل منطقی دارید بفرمایید ، اگر هم می‌خواهید به صورت دعوا و عصبی پاسخ بدید چیزی ننویسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم .خداشکر همسرم نیاز مالی نداشت اما همیشه به پدر مادر خودمم میگم تا زنده ایی از این مال اموال استفاده کنید واسه بعدا ما پسنداز نکنید پول باشه برای وقتی کنار همیم وقتی نبودید به چه درد ما میخوره .اینجا کلا خیلی افراطی نظر میدن 

قبول دارم .خداشکر همسرم نیاز مالی نداشت اما همیشه به پدر مادر خودمم میگم تا زنده ایی از این مال اموا ...

خدا رو شکر الحمدالله ، آفرین چه کار خوبی 

آره دیگه برای خودشون خرج نکنند که چی

تا زنده هستند بنوشند و بخورند و بپوشند

خب باید عدالت برقرار بشه بین بچه ها .یعنی چی دلش خواسته بهش بده به اون نده.منطقی نیست .همینا باعث دلخوری و بحث و جدال بشه.و رابط رو از بین ببره.به دادنه باید مساوی داده بشه.وگرنه باید منتظر گوش کنایه همسر و پر و خالی شدن شوهر.و سرکوفت بشه

خب آخه من میگم یه چیزی هست مربوط به خانواده همسر و خصوصیه

نه فکر نمی کنم خصوصی باشه 

من با اینکه چقدر به بچه هاشون کمک میکنن کاری ندارم هیچی یا زیاد  

ولی اگر کمک میکنن باید عادلانه کمک کنن 

خب باید عدالت برقرار بشه بین بچه ها .یعنی چی دلش خواسته بهش بده به اون نده.منطقی نیست .همینا باعث دل ...

آخه ببین به نظرم خانواده تا وقتی زنده هستن دست خودشون هست دیگه پولی هست که متعلق به خودشون هست 

مثل شما اگه الان دو تا دیگه مرغ بدی به یه بچه اتون یه دونه هم به یکی خب دوست داشتید مال خودتون بوده و اینجوری خواستید تقسیم کنید 

اما بحث ارث هم که مساوی هست 

اصلا نمی‌دونم چرا بعضی از خانم‌ها دعوا راه می‌ندازن فتنه 

دقیقا جاریم بخاطر همین موضوع میخواد جدا بشه

مشکل اینجاس برادرشوهرم برای خرج ماهیانه اش از پدرشوهرم پول میگیره ولی همسرم برای خرید خونه و ماشین

پدرشوهرم با رضایت به ما میده ولی به برادرشوهرم با غرغر و دعوا میده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️