2777
2789
عنوان

مامانا اونا که سونوگرافی بارداری بلدن توروخدا خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 79 پست
طبق پریودی ۲۲ هفته و سه روز هستم. چرا اعضای مختلفش سنش فرق میکنه؟ بعد اون لایه هایپو اکوی میومتر پای ...

این که طبیعیه اصلا نگران اونم نباش.

ولی اون هایپو یجور میومه یا خطای سونو بوده یا هماتوم نترس یه جا دیگه نهایتش برو سونو خیالت تخت میشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اره برنج روزی چند قاشق باشه کافیه اگه میتونی گوشت و مرغ خالی بخور من خیلی گرسنه ام میشد سنگگ و پنیر ...

موز خیلی نمی‌خورم دوهفتس نخوردم فقط سیب میخورم یا انار 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3.62

گفت زیاد نیست؟مطمئنی؟

ببین هیچوقت مسائل غدد رو با دکتر زنان مطرح نکن واقعا بلد نیستن!

تو باید قرص بخوری ها...چیزی ندادن بهت؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

گفت زیاد نیست؟مطمئنی؟ببین هیچوقت مسائل غدد رو با دکتر زنان مطرح نکن واقعا بلد نیستن!تو باید قرص بخور ...

نه برام مجدد آزمایش نوشت یعنی میگی برم دکتر غدد؟؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این که طبیعیه اصلا نگران اونم نباش.ولی اون هایپو یجور میومه یا خطای سونو بوده یا هماتوم نترس یه جا د ...

انقد دیروز خود خوری کردم چرا حرف شوهرم گوش داد و سونو بهتری نرفتم. الان دوباره جای دیگه میرم اما این استرس که کشیدم واقعا مردها درک ندارن

اره برنج روزی چند قاشق باشه کافیه اگه میتونی گوشت و مرغ خالی بخور من خیلی گرسنه ام میشد سنگگ و پنیر ...

و منی که دارم یه جعبه شیرینی میخورم الان

خدا رحم کنه بهم😅

گفت زیاد نیست؟مطمئنی؟ببین هیچوقت مسائل غدد رو با دکتر زنان مطرح نکن واقعا بلد نیستن!تو باید قرص بخور ...

یه دکتر زنان گفت خوبه یکی هم گفت باید مجدد آزمایش بدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و منی که دارم یه جعبه شیرینی میخورم الانخدا رحم کنه بهم😅

خوشبحالت عجیب دلم نون خامه ایی میخاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه برام مجدد آزمایش نوشت یعنی میگی برم دکتر غدد؟؟؟

اره قطعا باید بری متخصص غدد هم برای قند هم برای تیروئید.

ببین نگران نباش اصلا خیلی بالا نیست با یه دوره قرص تیروئید تنظیم میشه.

اره قطعا باید بری متخصص غدد هم برای قند هم برای تیروئید.ببین نگران نباش اصلا خیلی بالا نیست با یه دو ...

خدا خیرت بده 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انقد دیروز خود خوری کردم چرا حرف شوهرم گوش داد و سونو بهتری نرفتم. الان دوباره جای دیگه میرم اما این ...

اره بخدا مرد که درکی از این موارد نداره.

برو یه جای بهتر با ارامش و سرفرصت سونوتو انجام بده اینقدرم خودخوری نکن