2777
2789
عنوان

مامانا اونا که سونوگرافی بارداری بلدن توروخدا خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم تو چک آپ کلی زده بود

خب باید ناشتا بدی حتما ازمایش قند رو و شب قبلش هم نهایت سیب زمینی ابپز بخوری!

همینجوری بری بدی خیلی بالا پایین داره.

تیروییدت چند بود؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اره قند ناشتا باید حداکثر ۹۲ باشه دو سه هفته اقلام سوپر مارکتی رو حذف کن و برنج و سیب زمینیت رو کمتر ...

اصلا چیپس و کیک و بیسکویت و... رو حذف کردم اما برنج نخورم میمیرم در حد چندتا قاشق میخورم چون باردارم خیلی غذا نمی‌خورم 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂
خب باید ناشتا بدی حتما ازمایش قند رو و شب قبلش هم نهایت سیب زمینی ابپز بخوری!همینجوری بری بدی خیلی ب ...

ببخشید سیب زمینی ابپز برای ازمایش چربی بود.

شب قبل سام بدون قند باید بخوری

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خب باید ناشتا بدی حتما ازمایش قند رو و شب قبلش هم نهایت سیب زمینی ابپز بخوری!همینجوری بری بدی خیلی ب ...

3.62

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂
اینم اوکی

زینب جان الان مشکل کجاست سونوت که چیزیش نبود 

طبق پریودی ۲۲ هفته و سه روز هستم. چرا اعضای مختلفش سنش فرق میکنه؟ بعد اون لایه هایپو اکوی میومتر پایین نوشته مشاهده شد چی هست 

اصلا چیپس و کیک و بیسکویت و... رو حذف کردم اما برنج نخورم میمیرم در حد چندتا قاشق میخورم چون باردارم ...

اره برنج روزی چند قاشق باشه کافیه 

اگه میتونی گوشت و مرغ خالی بخور 

من خیلی گرسنه ام میشد سنگگ و پنیر میخوردم 

یا نون جو رژیمی

البته میوه های شیرین مثل موز و هلو و انجیر رو دو سه هفته نخوردم قندم از ۹۵ شد ۷۸

راستی باید قبل از ازمایش ده ساعت ناشتا میبودی اگه کمتر از ده ساعت چیزی خوردی یه مقدار هم بابت اینه که قندت بالاست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40