چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دما و نظارت کارخونه ها خیلی بیشتر چیزی هست که ما با یه جوشیدن ساده انجام میدیم
بازم میتونه الوده باشه.
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
تب مالت بگیری چی میشه ؟یکی از همسایه های مادر شوهرم گرفته میگن که دارو میخوره خوبه
علائماش متفاوت هست
مرسوم ترینش درد مفصل هست
بله خوب میکنه اما بیماری هست که هم ممکنه دیر خودش رو نشون بده هم دیر از بین بره
و هیچکس دوست نداره هی انتیبیوتیک بخوره به خاطر همین میشه با نخوردن چیزای محلی،رعایت کرد