2777
2789
عنوان

عاشق خونه قدیمی هستم🥲😍

92 بازدید | 9 پست

از اینا ک حیاط دارن و درخت و گل و گیاه

اصلا ادم حالش خوب میشه

بعضیاشونم حوض دارن

بعد اتاقای زیاد دارن رنگ دیوارا سبز😍😂 خیلی باحاله و حس خوب میدع

چیه این اپارتمانا ک عین لونه مرغه🥲🥲🥲

بعد تو این خونه قدیمیا تخت سنتی میزارن شام و ناهار اونجا میخورن تو حیاط خیلی کیف میده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بعضی هاشون قشنگن. حیف که دارن از بین میرن. 

چند وقت قبل از در ی همچین خونه ای رد شدم (جنوبی بود)، صاحبش در خونه با دوستش حرف میزد. اصلا بوی قدیما میومد از خونشون. موقع ناهار هم بود… دو تا خانم قشنگ مسن… اصلا ی چیزی😍

خیلی بعضی هاشون قشنگن. حیف که دارن از بین میرن. چند وقت قبل از در ی همچین خونه ای رد شدم (جنوبی بود) ...

اره دقیقا موقع ناهار یه عطر و بوی خاصی راه میوفته یه حس خیلیییی خوب داره😂

منم ولی رنگ‌سبزو ایناشو دوست ندارم چندماه قبل از یکیشون فیلم گرفتم خالی بود خیلی قدیمی ولی واسه اونزمان باکلاس بودیکی‌ اینجاس بچه هاشون درست عین اونزمان حفظ شکزدن با همون‌وسایل قدیمی‌ امقد جالبه درست عین دویست سال قبله ولی کوچیکه