2777
2789
عنوان

پسرم هرچیم که تغذیه بزارم بازنگاهش به تغذیه بقیه بچه هاست☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 100 پست
برا شکمویی هم ببرن روانشاس😟😟😟😟چقد عجیبه اینجا

😂😂😂😂

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

همه همینن ، دختر من که میاد میگه وای مامان دوستم یه نون پنیر خوشمزه ای آورده بود ( فک کن نون پنیر خو ...

وایی دقیقاپسرمنم همینه...بخداگاهی اینقدزورم میاد🤣🤣🤣

فرشته خانم هستم😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزت نفسشون پایینهبه نظرم ببر روانشناس راهکار درست و علمی بده تا این کار درست و ریشه ای حل بشه

اونجور که شما میگی هیچ کسی نمیتونه مشکلش رو حل کنه باید در مشاوره یکسره بخوابه الان تا حرف از دهنت بیرون میاد میگن برو‌مشاوره بالاخره خدا عقل داده باید فکر کرد خودت مشکل حل کنی

شاید دلشون بخواد ولی اکثرا  نمیگن بهتره بگی این کار خوبی نیست  بری بگی بیشتر سعی کن فقط به تغذیه خودت نگاه کنی هرکسی یچیزی داره همونو میخوره  حتی ممکنه ینفر هیچی نداشته باشه بخوره هروقت چیزی دلت خواست بخودم بگو هروقت تونستم برات میخرم بعد حالا با فاصله دوسه روز براش تهیه کن تا بخوره اینجوری هم عزت نفسش می‌ره بالا هم صبر کردن رو یاد میگیره اگرم گرون قیمته بگو یکم گرونه بذار یکم پولامونو جمع کنیم انشالله بعداً میخریم  واقعا هروقت پول دستتون اومد بخرین که بدقولی نشه 

پسر منم همش میگه بقیه ساندویچ میارن .لقمه میزارم یه گاز میزنه میندازه کیفش.تازه امروز دعوا کردیم کلا ...

کوچولوئه هنوز خوب میشه باهاش بساز فعلا بزرگتر بشه خوب میشه 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بیخیال باش بابا بزرگ میشه میخوره خودش🩷

حرصا رو خوردم تموم شد🤣🤣بزرگن دیگه 

برا ته تغاری هم دیگه بیخیالم ۷سالشه اندازه بچه مهد کودکیه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹