2777
2789
عنوان

چجوری با این گرونی دیوونه نمیشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 56 پست
گفتم یا پولمونو بده یا همین هفته میای خونه رو میزنی به نام . وگرنه میام هرچی داری و نداری اتیش میزنم ...

از حرفت کوتاه نیا شوهرت زیادی ساکته .ما امسال به زمین شالی از پدرشوهرم خریدیم آقا بعد یه مدت پشیمون شد باور کن چندبار فقط رفت دهیاری محلشون از همسرم شکایت کرد به بهونه های مختلف .ما چون قولنامه داشتیم نتونست حرفش ثابت کنه 

منبعت کجاست ؟۲۰ درصد حرفه وقتی میری بخری میبینی خیلی بیشتره من از نزدیک دیدم

عزیزم من پارسال دنبال خونه عوض کردن بودم امسالم رفتم املاک پرسیدم املاک گف ۲۰ درصد رشد داشته تازه اونم راکده خرید و فروش نمیشه چون کلا ملت زدن تو کار طلا پولشون حیف ملک نمیکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منبعت کجاست ؟۲۰ درصد حرفه وقتی میری بخری میبینی خیلی بیشتره من از نزدیک دیدم

جالبه خود املاکیها میگن پولتون ببرید سمت طلا الان ملک خریدن پول دورریختنه یکی از دوستام از اردیبهشت زمین گذاشته فروش هیچکی نمیخره تازه قیمتش اورد پایینتر باز نمیخرن بعد اردیبهشت طلا ۶۵۰۰ بود الان ۱۰۵۰۰

من که دیونه شدم ببین چقدر از خانواده ها متلاشی شدن بخاطر گرونی خودم احتمال میدم کارم به طلاق بکشه

آره ما هم دیروز سر پول دعوا داشتیم، جالبه شوهرم که طلاق خط قرمزشه برای اولین بار دیروز گفت طلاقت میدم، خرد خرد خرج بچه و مهریه رو میفرستم برات...(بریدیم)

بخدا دارم سکته میکنم . پول وام و کشاورزی و طلاهام و همه چیزو گزاشتم کع همش مال خود بدبختم بود بازساز ...

عزیز منم سه سال تمام هرچی طلا و پول داشتم خرج یه خونه تو شهرستان کردم که زمین مال پدرشوهدم بود ساخت ساز و خرج خونه و خیلی چیزا گردن شوهرم بود که بسازه و بفروشه پولشو بده ما خونه بخریم. اخرش که کامل شد اقا فروخت و بما نگفت. با بدبختی ۴۰۰ ازش گرفتیم و دعوایی شد و بلاکش  کردیم. جالب بود میگفت کلا سی میلیون خرج کردی و ۴۰۰ میلیون بردی که خیلی زیاده و به زووووووور و آبروریزی داد

جالبه ۴ تا خونه دیگ داشت و خودش گفت بسازید بفروشم بدم بهتون. اخرش تو کل فامیل ابروریزی شد تا ۴۰۰ تومن داد.. خداشاهده من ۷ تا النگو ده گرمی و ۷۰ میلیون وام فقط دوسال پیش فروختم خرجش کردم باقی پولهای نقدی که از حقوقش داد بماند..... حرومشون

آره ما هم دیروز سر پول دعوا داشتیم، جالبه شوهرم که طلاق خط قرمزشه برای اولین بار دیروز گفت طلاقت مید ...

منم، همسرم گوشیش خراب بود رفته خریده انقدر سرش داد و بیداد کردم که چرا ارزونتر نخریدی همه دعوای ما سر پوله