2777
2789
عنوان

چجوری با این گرونی دیوونه نمیشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 56 پست
اون دیگه داره زرنگ بازی درمیاره

بخدا دارم سکته میکنم . پول وام و کشاورزی و طلاهام و همه چیزو گزاشتم کع همش مال خود بدبختم بود بازسازیشم کردیم اونم با هزینه زیاد الان اون میزنه زیرش شوهرمم میگ من روم نمیشه چیزی بهش بگم خودت بگو

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا تنها چیزی گرون نشده خونس. پارسال باخواهرم خونه ۵۰ متری خریدیم الانم نهایتا ۳۰۰ میلیون گرونتر شده اگه پارسال بجای خرید خونه طلا میخریدیم میتونستیم خونه متراژ بالاتری بخریم. شمام باید هرچقد پول درآوردید طلا میخریدید الان میفروختید خونه میخریدید 

بخدا دارم سکته میکنم . پول وام و کشاورزی و طلاهام و همه چیزو گزاشتم کع همش مال خود بدبختم بود بازساز ...

پول زور یا مال مفت که ازش نمیخوای .برو حقت بگیر بگو پولم الا میخوام اون که مخالف باید بده وگرنه خونه روبدید از کوتاهی شما دارن سو استفاده می کنن.بعدم اشتباه کردی سند نزده همه پول دادی 

چرا همه همینو میگن راکد به معنی بالا رفتن قیمت نیست به معنی نبودن معاملات هست بری پای خرید میبینی قی ...

قیمتا تو ملک نسبت به پارسال نهایت ۲۰ درصد رشد داشته طلا چی پارسال این موقع ۳۷۰۰_۳۸۰۰بود الان ۱۰۵۰۰

بخدا دارم سکته میکنم . پول وام و کشاورزی و طلاهام و همه چیزو گزاشتم کع همش مال خود بدبختم بود بازساز ...

روش نمیشه بگه؟؟؟؟؟

حالا من میخواستم بگم ازش شکایت کنید.

چطور اون روش. شده پول شما رو بخوره؟ طلا پارسال این موقع ۳۷۰۰ بود با این حساب کنه بی وجدان  ارزش پول پارسالو

حرفت درسته ولی تحریم هم بی تاثیر نیست

تحریم درست ولی ما مردم هم به همدیگه رحم نمیکنیم هر کی هر جور بتونه سر هموطنش کلاه میزاره واسه سود بیشتر 

کلا عادت زشت ما ایرانی ها اینکه مثل کوه پشت هم نیستیم اگه بودیم این وضعمون نبود 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
پول زور یا مال مفت که ازش نمیخوای .برو حقت بگیر بگو پولم الا میخوام اون که مخالف باید بده وگرنه خونه ...

گفتم یا پولمونو بده یا همین هفته میای خونه رو میزنی به نام . وگرنه میام هرچی داری و نداری اتیش میزنم خل و چل تر از این حرفام تو و بچه هات کلاه سرم بزارین . حالا قرار شده این هفته بیاد به من بود ک پولو بهش نمیدادم شوهرم همش گفت نه بابامه مطمعنه

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

روش نمیشه بگه؟؟؟؟؟حالا من میخواستم بگم ازش شکایت کنید.چطور اون روش. شده پول شما رو بخوره؟ طلا پارسال ...

این روش نمیشع خودم خیلی پررو تر از این حرفام . بهش گفتم تا اخر این هفته اومدی ک هیچ نیومدی میام تو خونت همه چیزتو نفت میریزم اتیش میزنم دیگ ترسید گفت باشه حالا میام بزار یکم سرم خلوت بشه این هفته

نیازی به سکته نیس وقتی اینطور بی انصافی میکنن تشریف ببر دفتر قضایی شکایت تنظیم کن پرینت حسابت ببر چه قدر پول واریز شده اگر هم شاهدی تو معامله بوده به دادگاه بگو احضارش کنه شکایتتون هم این باشه از پارسال پول پرداخت شده سند نزده البته فک کنم میتونی شورای حل اختلاف بری شاید پدرشوهرت عاقل شد و سند زد

حقت را بگیر پدر هست درست احترامش واجب ولی حساب حسابه کاکا برادر کوتاه نیا 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
قیمتا تو ملک نسبت به پارسال نهایت ۲۰ درصد رشد داشته طلا چی پارسال این موقع ۳۷۰۰_۳۸۰۰بود الان ۱۰۵۰۰

منبعت کجاست ؟۲۰ درصد حرفه وقتی میری بخری میبینی خیلی بیشتره من از نزدیک دیدم