2777
2789
بچم از ازدواج قبلمه خانواده پدریش حتی یک هزاری خرجشو نمیدنبخدا خستم از این دنیا

خیلی سخته میفهمم 

ولی باور کن اون کلاسا هم هیچی نداره درست درمون 

نگران نباش

دوره ی ما اصلا همچین چیزایی پیش دبستانی و ...نبود گذروندیم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من میرفتم اصلا نمیذاشتن بازی کنیم همش تسبیح دستمون بود

ولی من دختر و پسرمو گذاشتم کلاس قران،هم بازی بود هم آموزش قران. باید معلم ها و مجموعه رو با دقت انتخاب کنی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

با سلام..نگران نباش ..بنده مشکل مالی نداشتم ولی نفرستادم .باور کنید نظام اموزشی کشور ما هیچ چیز بدردبخوری برای ما که عمرمونو برای تحصیل صرف کردیم‌نداشت .تا زیر ۷ سال اموزش به صورت بازی باید باشه .خودتون سرچ کنید و کار کنید ..در حوزه دینی و اخلاقی فرزندتون دغدغه داشته باشید .مدارس برای آموزش حرفی ندارن .

خیلی سخته میفهمم ولی باور کن اون کلاسا هم هیچی نداره درست درمون نگران نباشدوره ی ما اصلا همچین چیزای ...

نگاهشو که میبینم دلم کباب میشه

من فقط تونستم براش کیف و لوازم تحریر و اینا بگیرم

شهریشو نداشتم بفرستم

عزیزم این داستان برای ۲۰ سال پیشه که من میرفتم مهد خودم

آها. فک کردم بچه خودتو بردی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نگاهشو که میبینم دلم کباب میشهمن فقط تونستم براش کیف و لوازم تحریر و اینا بگیرمشهریشو نداشتم بفرستم

قسطی هم نمیتونی شهریه بدی؟