2777
2789

حالت تهوع دلدرد و بالا میارن ..یکیشون دوروزپیش... یکیشون الان ..یک ساعت بالا میاره هیح جوره خوب نمیشد با باباش فرستادم دکتر تا سرم هم نزنن خوب نمیشن ...

چرا ما قدیم انقد مریض نمیشدیم دوران مدرسه فوق فوقش به سرما خوردگی اونم چهله زمستون بود 🤦🏼‍♀️.

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

استارت زدن دیگه هرماه می‌خوان برن زیر سرم 🤦🏼‍♀️

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه اونموقع الکی میگفتیم دل درد داریم ک بیایم خونه😂😂مگگگگگ مررریض میشدیم

آره همینو بگو ..بخدا من یادم نمیاد کل دوران مدرسه یک بارم غیبت داشته باشم  ..جز دبیرستان که اونم خودم پیچوندم 

والا منم علائمش رو حس میکنم...

شاید ویروس باشه ..یکم بخودت برس 

واکسن انفولانزا قبل مدرسه حتما بزن براشون خیییلی خوبه

آزه بخدا باید حتما ببرم بزنن ...

میخواستم بزنم تو محلمون پیدا نمی‌کردم نمیورد داروخونه پولش خرج کردم اونوقت آورد ..باز خواستم برم بگیرم کلا نشد  

عزیزم قرص جوشان ویتامین سی ۲۰۰۰ بگیر هفته ای دو باز بده به بچه ها سیستم ایمنی شون انقدر بالا میره دی ...

مرسی عزیزم حتما 

آزه بخدا باید حتما ببرم بزنن ...میخواستم بزنم تو محلمون پیدا نمی‌کردم نمیورد داروخونه پولش خرج کردم ...

سال بعد حتما بزن

من خواهرزادم کلاس اول کلاا۲ماه فک کنم رف همش مریض بود

کلاس دوم ک میخواست بره واکسن زد بعدش کمتر مریض میشد