هیچی می خواستم بگم اصلا مهم نیست ایندت مهم تره تا حرف مردم دستم خود ارسال شد
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
فعلا که این ضرب المثل جوابه در ... میشه بست اما در دهن مردم نه / حرف همیشه هست میفهمم آزاردهنده هم هست/ بی توجهی بهشون / جسم و روحت ارزشمند تر از اینه که بخوای ازارشون بدی بابت نگاه یکی دیگه
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
میفهمم خب دختر خوب بر ترس هات غلبه کن و اینکه ببین حالا قطعا تصمیمی که گرفتی برای جدایی روش فکر کردی حتما دلیلی داره به این فکر کن ازدواج الانت با اون فرد چه آینده ای میتونه برات داشته باشه شاید سختی تنهایی از بودن کنار ادمیکه ممکنه مشکل ساز باشه برات راحت باشه اول خودتو بشناس
همه چیو سبک سنگین کن تا بعدا اذیت نشی اول و آخرش این خودتی که در مسیر قرار میگیری و باید ادامه بدی من بهترین ها رو برات آرزومندم اما هر کسی خودشو بیشتر میشناسه ممکنه اصلا بعد از این بری سراغ وسایلی دوست داری و تو اونجا موفق بشی کلا از ازدواج بیای بیرون یا نه نگاه مثبت به مسیله داشته باش و منفی هم در نظر بگیر یک لیوان آب بخور خودتم اذیت نکن