2777
2789
عنوان

درد سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 41 پست
نمی دونم منظورم اینه سهل نگیر من اگه به علائم توجه می کردم و زود تر می رفتم پیش دکتر الان یه تومور د ...

وای جدی خدا بد نده😢

آره واقعا باید برم چون دردش وحشتناکه

عاشق نوتلام🍫❤️

وای جدی خدا بد نده😢آره واقعا باید برم چون دردش وحشتناکه

اره مت پیچک چسبیده به آئورت  الانم بیمارستانم فردا جراحی دارم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری انجام میده🤧

خیلی راحته، سینه‌هاتو لخت میکنی، یه ژل میماله روش، بعد با یه وسیله استوانه‌ای شبیه میکروفن، میماله روی سینه‌هات. تصویر اندامهای داخلی سینه‌هاتو روی مانیتور میبینه، بعدش هم یه پرینت از تصویر داخل سینه‌ات بهت میده که به دکتر زنان یا ماما نشون بدی.

ولی قبلش حتما مطمئن شو که کسی که سونو میکنه خانوم باشه، چون بعضی جاها، آقا انجام میده.

خیلی راحته، سینه‌هاتو لخت میکنی، یه ژل میماله روش، بعد با یه وسیله استوانه‌ای شبیه میکروفن، میماله ر ...

وای ن اصلااا نمیتونم واقعا پارچه ای چیزی نمیندازه؟ 

وای آقا هم مگه انجام میده😐😐🤦🏻‍♀️

عاشق نوتلام🍫❤️

وای ایشالا که خوب میشی😢❤️

انشاالله برا شماهم چیزی نباشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

وای ن اصلااا نمیتونم واقعا پارچه ای چیزی نمیندازه؟ وای آقا هم مگه انجام میده😐😐🤦🏻‍♀️

بی خیال برو مهم سلامتیه 

وای ن اصلااا نمیتونم واقعا پارچه ای چیزی نمیندازه؟ وای آقا هم مگه انجام میده😐😐🤦🏻‍♀️

پارچه که نه ، باید حتما لخت باشه. بله آقا هم انجام میده. حالا این که سینه هست، سونوگرافی شکم و رحم و تخمدان و حتی واژن هم بعضی جاها آقا انجام میده.

پارچه که نه ، باید حتما لخت باشه. بله آقا هم انجام میده. حالا این که سینه هست، سونوگرافی شکم و رحم و ...

الان دیدم آقایین وای چرا داری دراین مورد با من صحبت میکنی واقعا که خیلی بیشعورین 😑😑😑😑

عاشق نوتلام🍫❤️

الان دیدم آقایین وای چرا داری دراین مورد با من صحبت میکنی واقعا که خیلی بیشعورین 😑😑😑😑

من که بی احترامی نکردم بهتون. فقط راهنمایی کردم.

ببخشید اگه ناراحتتون کردم.

من که بی احترامی نکردم بهتون. فقط راهنمایی کردم.ببخشید اگه ناراحتتون کردم.

راهنمایی در این مورد نخواستم واقعا که جای مردا توی سایت زنونه نیست اگه میاین لاقل شعور داشته باشین تو تاپیکی که بهتون مربوط نمیشه نیاین و نظر ندین 

عاشق نوتلام🍫❤️

همجا همینه؟

ماینه به یه شکله