2777
2789

نه اصلا

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر گودی رو رفع میکنه

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

ن الکی پول براین کلینک ها نده ،نه فیلراشون کبودی زو می‌بره ،نه قرینه سازی شون قرینه میکنه صورتو و نه تزریق چونشون جذاب می‌کنه صورتو ،نه حتی عمل بلفاپلاستی پشت پلک زو محو میکنه و هیچ تغییری ایجاد نمیکنه 

ن عزیزم از من ارثی هست و رفع نشد بیشتر گودی زیرچشم رو درمان میکنه کربوکسی هم انجام دادم اما ادامه ند ...

ای بابا چقدر بد ،از منم ارثی هست و فوق العاده سیاهه ،میگفتن عالیه و فیلر کن پشیمون نمیشی اینم که میگین نمیشه

کربوکسی چیه عزیزم؟چرا ادامه ندادی.

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
ن الکی پول براین کلینک ها نده ،نه فیلراشون کبودی زو می‌بره ،نه قرینه سازی شون قرینه میکنه صورتو و نه ...

چقدر بد ،من زیر چشمام فوق العاده سیاهه خیلی ناراحتم از این موضوع میخواستم رفعش کنم

عه،میگفتن کامل از بین میبره کهپس چیکار کنم برای سیاهی زیر چشمام؟

قسمتیش ارثیه کاریش نمیشه ولی خواب کافی و سرم های کافئین خیلی بهتر میشن

چقدر بد ،من زیر چشمام فوق العاده سیاهه خیلی ناراحتم از این موضوع میخواستم رفعش کنم

از منم خ سیاهه اصلا روم نمیشه کسی بی آرایش منو ببینه لعنت ب شانس من اصلا نمیدونم ارث از کی ب من رسیده کربوکسی هم گاز co2هست ک تزریق میکنن زیر چشم عین بادکنک باد میکردی 

قسمتیش ارثیه کاریش نمیشه ولی خواب کافی و سرم های کافئین خیلی بهتر میشن

خیلی سرم و این چیزا زدم ولی فایده نداشت هیچ تاثیری واسم نداشت 

بازم مرسی عزیزم خوب شد پرسیدم بیخودی پول ندادن این کلینیکا