2777
2789
عنوان

همسرم امشب برام گوشی خرید 60 میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سورپرایز کردنم بلد نیس🤣🤣🤣🤣ولی خب...مبارکههههه🎉🎉ایشالله به امید حق بر باطل انگشتت تا سالیان سال ...

مررررسیییی عزیزم 😁😍❤️

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

S24 feمرسی قربونت همچنین عزیزم 🥰😘

چقدر گرون شده دوستم ۴۲ تومن بود خرید

ولی گوشی خیلی خوبیه هم از نظر ظاهر هم از نظر کیفیت👌🏼 

مبارکت باشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چقدر گرون شده دوستم ۴۲ تومن بود خریدولی گوشی خیلی خوبیه هم از نظر ظاهر هم از نظر کیفیت👌🏼 مبارکت با ...

من از موقعی که 38 بود می‌خواستم بخرم...🫠🫠

هعععی همه چی قیمتش دو برابر شده

من از موقعی که 38 بود می‌خواستم بخرم...🫠🫠هعععی همه چی قیمتش دو برابر شده

اره واقعا شنیدم شده ۶۰ میلیون جا خوردم 

خیلی قیمتش بالا رفته تو همین سه چهارماه

بازم خداروشکر خریدی ❤️

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اره واقعا شنیدم شده ۶۰ میلیون جا خوردم خیلی قیمتش بالا رفته تو همین سه چهارماهبازم خداروشکر خریدی ❤️

حالا من با بقیه وسیله‌هاش گفتم

امروز تو بازار میانگین 55 بود

یکم اغراق آمیز ابراز نمیکنی؟😅چقدر مصنوعی بودن بده

شاید رفتارام به نظر مصنوعی بیاد، ولی من همیشه سعی می‌کنم خودم باشم! 😊

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

ایشالا از گوشیت برای این موارد استفاده کنی👈دیدن پیامک واریزی، دریافت متن عاشقانه از همسر، تماس های خوش حال کننده

در کل ایشالا انرژی خوبی که واسه خریدش باهات بود تا اخر باهات بمونه و هدیه های بیش تری هم از جناب همسر دریافت کنی😁😃