2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا ازمایش مدفوع داره دکتر گفت با جواب ازمایش ادرار و مدفوع دارو میده

دیگه وقتی طولانی شده باید انتی بیوتیک بگیره

ازیترومایسین بهتره، قدم بعدی کوتریموکسازول یا سفکسیم

شربت زینک سولفات میدی؟

شاسه کیدی لاکت؟

من ویروس گرفته بودم ده روز اسهال بودم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
مدام اسهاله؟اخه بچه که میخوا دندون دراره اسهال میشه. دخترمنم اسهاله.بایدسریع پوشکو عوض کنم وگرنه میس ...

اره مدام اسهاله داره دندون نیش هم در میاره اما بردم دکتر گفت از دندون نیس احتمالا عفونت وارد رودش شده بچه من دل پیچه داره بچه شما هم دلش پیچ میزنه؟ روزی چند بار اسهال میشه

پسر من گرفته بود هی انتی بیوتیک میدادن ولی قطع نمیشد ،اخرش فهمیدیم حساسیت به پروتئین گاوی هست دخترمم ...

حساسیت به پروتئین گاوی چجوری کنترل میشه  تا الان هیچ حساسیتی نبود ی دفعه این جوری شد

اره مدام اسهاله داره دندون نیش هم در میاره اما بردم دکتر گفت از دندون نیس احتمالا عفونت وارد رودش شد ...

الان دخترم ۱۴ماهشه.داره دندون درمیاره.وقتایی که دندون درمیاره بیشتراسهاله.بعضی روزام اسهال نیست.بچه جاریم یک سالشه.اون مدام اسهاله.دکترم برده ولی چیزخاصی بهشون نگفته دکتر

الان دخترم ۱۴ماهشه.داره دندون درمیاره.وقتایی که دندون درمیاره بیشتراسهاله.بعضی روزام اسهال نیست.بچه ...

دلش درد میکنه بچه؟ ببخشید داخل مدفوعش مخاط هست؟

میگن مخاط باشه خوب نیس

برای دندون ی کم مدفوع فقط نرمه