2777
2789
عنوان

میترسم بعد عمل بیدار نشم

276 بازدید | 22 پست

پس فردا نوبت کورتاژ دارم برای بارداری پوچ ،چند ماهه خیلی تحت فشارم از نظر روحی کلا افسرده شدم تنگی نفس بهم دست میده به نظرتون بیهوشی برام خطرناکه

نه عزیزم خطرناک نیس ولی به دکترت بگو اینجوری هستش شاید ی ارامبخش داد قبل عمل بت

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم خطرناک نیس ولی به دکترت بگو اینجوری هستش شاید ی ارامبخش داد قبل عمل بت

آخرین بار ۴سال پیش لاپاراسکوپی شدم بیهوش شدم انقدر موقع به هوش اومدن نفس تنگی داشتم فکر کردم دارم میمیرم

حالا حتما باید کورتاژ بشی 

نمیشه با دارو رحم رو تخلیه کنند 

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

وای خدا یعنی بازم ممکنه بمونه ؟

من بچم ۱۴ هفته بود نه از خدا میخوام همین اول شکمتو خوب تمیز کنن خیلی اذیتم کردن من فقط پوست و استخون شدم بس که انتی بیوتیو دادن بهم و دو سه بار سر پایی خواستن بکنن و نشد الان رگ و ریشه گرفت گفتن حتما باید دوباره کورتاژ بشم...انشالله اذیت نشی تو بیمارستان همراهم بودن بارداری پوچ فقط ساک بارداری و خونه حتی با دارو هم میوفته من جفتش چسبید

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

من قبلا سقط داشتم قرص بهم جواب نمیده ،بخاطر کورتاژ نمی‌ترسم بخاطر تنگی نفس از بیهوش شدن میترسم خطرنا ...

نه گلم نترس خیره انشالله

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

من بچم ۱۴ هفته بود نه از خدا میخوام همین اول شکمتو خوب تمیز کنن خیلی اذیتم کردن من فقط پوست و استخون ...

انشالله ایندفعه خوب پیش میره نگران نباشه ،من از بیهوشی میترسم بخاطر تنگی نفسم میترسم هوش نیام

انشالله ایندفعه خوب پیش میره نگران نباشه ،من از بیهوشی میترسم بخاطر تنگی نفسم میترسم هوش نیام

پس من دوس دارم بیهوشی تجربه کنم فقط بی حسی میزدن برام هم قبلا تو سزارین هم اونسری کورتاژ😐😂😂

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

پس من دوس دارم بیهوشی تجربه کنم فقط بی حسی میزدن برام هم قبلا تو سزارین هم اونسری کورتاژ😐😂😂

من قبلا برای عمل بینی بیهوش شدم خیلی حس قشنگی بود بدون مشکل به هوش اومدم ولی ۴سال پیش لاپاروسکوپی داشتم بیهوش شدم موقع به هوش اومدن فکر میکردم میمیرم بس که نفسم نمیومد ،برای سزارین بی‌حس شدم ۲ونیم سال پیش اونموقع هم یه کم تنگی نفس داشتم ولی الان این چندماه شرایط روحیم خیلی خیلی بده تنگی نفسم زیاد شده میترسم برام موقع عمل مشکل ساز بشه