2777
2789
عنوان

برا ازدواج زیادی راحت گرفتم برا بچه دارشدنم ولی شرط گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 29 پست
اگر قراره با همسرت از هم فاصله بگیرید سر این چیزا نه مهم نیستن

سر ازدواجم خیلی دلم شکست ساده ترین کارهارو برام نکردن و تو دلم مونده الان بعد من هر کی ازدواج میکنه و بهترینارو براش میکنن من غصم میگیره، نمیخوام برا بچه دار شدنمم اینجوری بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ممنون از درکت گلم♥️

چرا اتفاقا ب نظر من خونه زندگی برای خانمی ک صبح تاشب توی اون خونس خیییلی مهمه وقتی ی چیزیت قدیمیه یا دیگه عمرشو کرده اون خانم هرچقدر بشوره بسابه ب چشم نمیاد و اصلاااا انگیزه نداره ک کار کنه تو اون خونه

سر ازدواجم خیلی دلم شکست ساده ترین کارهارو برام نکردن و تو دلم مونده الان بعد من هر کی ازدواج میکنه ...

بهترین ها نصیب قلبت 

اما ب نظر من صمیمیت و عشق دو طرفه ارزشمند تر از این کار ها هست با خوبی و توافق این چیزارو عملی کنید

چرا اتفاقا ب نظر من خونه زندگی برای خانمی ک صبح تاشب توی اون خونس خیییلی مهمه وقتی ی چیزیت قدیمیه یا ...

اره دقیقا همینه😢😢اونقدر تو خونه همه چی کهنه بود که جهاز تازه عروس اصلا به چشم نمیومد در حالی که بهترینارو خریده بودم برا جهازم که اگه تو یه خونه جدیدتر و شیک تر چیده میشد خیلی گرونتر و بهتر دیده میشدن 

الانم میگم برا ازدواجم اونقدر کم توقع بودم ساده ترین کار هارو برام انجام ندادن با اینکه پولشم داشتن خیلیم داشتن، تو دلم مونده واسه کوچکترین چیزا غصه میخورم و دلم میشکنه نمیخوام برا بچه دار شدنمم اینجوری بشه میخوام حداقل بچه دار شدنم با یه خاطره خوب باشه نه با کلی بغض و دل شکستن بخاطر همین سفت و سخت گرفتم اما میترسم تا به خودش بیاد و عملیشون کنه دیر شه

اگه پول داشته باشین چرا دیر بشه زودتر باز،سازی رو شروع کنین

پول که تا یه حدی شاید بتونیم برسونیم  باید پدرشوهرم کمک کنه 

خونه برا پدرشوهرمه

و اینکه اوایل ازدواج خودشون گفتن که حمایت میکنن و الان اونقدری حمایت نمیکنن