2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی چجوریه

65 بازدید | 11 پست

برای خانواده حساب میشه یا برای فرد

مثلا من امروز یکاری انجام بدم برای کدملی خودمه یا کلی حساب میشه؟ تو یه روز همزمان دو نفر یه خانواده میتونن کار انجام بدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی اعضای خانوادتو هم ببری زیر مجموعه خودت ولی حتما باید تو سیستم ثبت کنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نه ببین بابام منو بیمه کرده تو یه ماه میتونیم چند نفر ازش استفاده کنیم؟

اره میشه سقف هر کسی جداس

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ممنونم ❤️

😘

مثلا اگه سقفمون ۴ تومن باشه و انجام کارمون ۵ تومن بشه همه ۴ تومن رو بیمه میده؟

باید بده

مثلا اگه سقفمون ۴ تومن باشه و انجام کارمون ۵ تومن بشه همه ۴ تومن رو بیمه میده؟

سلام

زیارتی هستم نماینده جنرال بیمه آسیا

هر بیمه تکمیلی یه فرانشیزی داره که اگر در هنگام درمان از بیمه پایه تون استفاده نکنید اون فرانشیز از مبلغ کسر میشه و باقیمانده به شما پرداخت میشه اما اگر از بیمه پایه استفاده کنید کل مبلغ تا سقف تعهد بیمه تکمیلیتون پرداخت میشه

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست