2777
2789
آقا هستمپاک چهل میلیونی اگه منظورتون پشتوانه هست که باید ماه بعدش پرداخت بشه مگر اینکه هی پول بدین ب ...

اها ببخشید داداش🤦🏼‍♀️

من وام یک میلیونی رو گرفتم حالا نمیتونم پرداختش کنم اخه باید داخل خود برنامه پرداختش کرد حالا هر کار میکنم نصب نمیشه چه اتفاقی میوفته اگه پرداخت نشه😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها ببخشید داداش🤦🏼‍♀️من وام یک میلیونی رو گرفتم حالا نمیتونم پرداختش کنم اخه باید داخل خود برنامه ...

توی خودش پول دارین دیگه ؟

عیب ندارع

خود سیستم به طور اتوماتیک از حسابتون برداشت می‌کنه

جای نگرانی نیست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

نه تو خودش پول ندارم

یعنی تو ویپاد پول ندارین یا در اصل پول ندارین که پرداختش کنید ؟

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

نه توی ویپاد پول ندارم

خب کارت به کارت کنید بریزید توش

خودش بر میداره

کارتش هنوز نیومده برام شماره کارتشم یادم نیست وای کاش نگرفته بودم

ولی این چیزی که میگین غیر ممکنه

ویپاد تا کارتش رو نگیرید و داخلش فعال نکنید بهتون اجازه نمیدع وام یک میلیونیش رو بگیرید 

زنگ بزنید پشتیبانی 

ولی این چیزی که میگین غیر ممکنهویپاد تا کارتش رو نگیرید و داخلش فعال نکنید بهتون اجازه نمیدع وام یک ...

کارت فیزیکی رو سفارش دادم اعتبار سنجی شدم اما کارت هنوز به دستم نرسیده