the_stormy_ مدیر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3899 عنوان چرا برقا دیگه نمیره | مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 48 پست دیگ هیچوقت قرار نیس بره؟خیلی خوشحالم واقعا..حتی امید ب زندگیم بیشتر شدهولی همش استرس دارم نکنه قط بشه دوباره جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم 1404/07/07 | 23:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 21728 ینی از چند وقت دیگه باز میخوان قط کنن؟خیلی استرس دارم ک زمستونم قط کنن مث پارسال جدیدا ک گفتن دیگ خونگی ها قطع نمیشن تو کانال خبری ها خوندم 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3899 جدیدا ک گفتن دیگ خونگی ها قطع نمیشن تو کانال خبری ها خوندم خداروشکرکل وجودم استرسه جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 9991 منم نگرانشون شدم چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
fatimaa_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 9969 خوشبحال اونایی که میگن هوا خنک شده کولر خاموش ماگه هنوز با دمای ۳۶درجه همچنان زیر کولریم 😰😥
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 21728 خداروشکرکل وجودم استرسه استرس چرا اخه همچین ک هزار فکر و خیال و قرض و اجاره گرفتاری داریم استرس اونا کمه که برای برق استرس میکشی 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 21728 منم نگرانشون شدم مثل اون کلیپ زنگ زده بود اداره برق امروز چرا برق ما قطع نکردین نگران شدم😂 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3899 استرس چرا اخه همچین ک هزار فکر و خیال و قرض و اجاره گرفتاری داریم استرس اونا کمه که برای برق استرس ... اخه باید برم ی جای خیلی دور از خونه تنها زندگی کنممیترسم دوباره هی برق بره اب بره اونجا تنها گیر کنم جاییاخه برق ک میرف اب و انتن و اینترنت همممه چی قط میشه دیگ جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 21728 اخه باید برم ی جای خیلی دور از خونه تنها زندگی کنممیترسم دوباره هی برق بره اب بره اونجا تنها گیر کنم ... نه فکر نکنم بره دیگه 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
1tar عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 21244 خوشبحال اونایی که میگن هوا خنک شده کولر خاموش ماگه هنوز با دمای ۳۶درجه همچنان زیر کولریم 😰😥 آره مشهد خنکه باید پاشم پنجره ها رو ببندم تا صبح خیلی سرد میشه بچهها سرما میخورن لابد جنوبید شما غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 9991 مثل اون کلیپ زنگ زده بود اداره برق امروز چرا برق ما قطع نکردین نگران شدم😂 عه ندیدم من همینجوری یچی پروندم😆 چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 21728 عه ندیدم من همینجوری یچی پروندم😆 شمالی بود سمت ما اینو درست کرده بودن😂 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
fatimaa_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 9969 آره مشهد خنکه باید پاشم پنجره ها رو ببندم تا صبح خیلی سرد میشه بچهها سرما میخورن لابد جنوبید شما بله عزیزم شهر مشهد الرضا خوشابسعادتت دعامون کن لطفا واسه ابجیم بچه داربشه
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 9991 شمالی بود سمت ما اینو درست کرده بودن😂 امروز فرداییه دوباره سوپرایز بشیم من که همش میگفتم بخاطر مهر هست مردم بشور بساب دارن باز میرن😄 چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
1tar عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 21244 بله عزیزم شهر مشهد الرضا خوشابسعادتت دعامون کن لطفا واسه ابجیم بچه داربشه ان شالله به حق امام رضا 💚 غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
ساعت۰۰۰۰ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 2570 منتظرن کلاسا آنلاین بشه بعد ببرن و تر بزنن به یادگیری بچه ها خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨