2777
2789

من ده روز دندون عقلمو جراحی کردم ، درد بدی رو تحمل میکنم روزی یه خشاب ژلوفن و نوافن میخورم که فقط اروم بشه ، بد جراحی شده به خاطر  همین عصب هام تحریک شده درد زیادی دارم 

امروز بعد چند روز دوباره چهارتا ژلوفن خوردم شوهرم دخترمو برد پارک ، منم بعد کارای خونه نشستم پای یه برنامه اسمش شفرونی بود ، یه خرده هی خندیدم باهاش خوشم اومد ، بعد نیم ساعت اومدن شوهرم دید دارم میخندم اخماش رفت تو هم ، شروع کرد خودشو گرفتن و کج و کوله کردن ، منم عادی رفتار میکردم ، یهو گفتم چیه چرا تو هم رفتی ، یهو گفت چییی شد تا دوساعت پیش داشتی میمردی الان میخندی ؟ 

همش فیلم بازی میکنی همش ادایی بحث بحث بحث 

بهش گفتم ناراحتی  بعد ده روز درد و گریه نیم ساعت خندیدم ؟ خواستم بعد چند روز جو خونه خوب باشه 

( همیشه تا وقتی شادی و خوشحالی منو میبینه شروع میکنه بحث تا بالاخره اشکم در بیاد ) 

میگفت اره تو باید فقط گریه کنی تو این خونه حق خنده نداری ،  دوباره بحث 

بحث رو برد سمت خرج کردن برای من ، گفت کی گفته من تورو باید ببرم دکتر وظیفه من نیس من دارم در قبال تو و خانوادت لطف میکنم خرج تو رو میدم ، همین که بردمت دکتر لطف کردم 

منو فقط دوبار سر دندونم برد دکتر

من داشتم از درد میمیردم وگرنه نمیرفتم 

میگه وظیفه خانوادته ببره

خیلی بیشتر از قبل شکستم 😭😭😭 

راست میگه حقی نداره درقبال من ؟ 😭😭

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

وای چ دل پری داشت منتظر فرصت بهونه بود

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در این شرایط می گم آره ادا میوردم گولت بزنم الانم دارم خوش میگذرونم مشکلی هست؟ من همینم مجبورم نیستم خودمو بهت ثابت کنم...

کی میگه طفلک دیگه هیچی بگه💖😂

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
وای چ دل پری داشت منتظر فرصت بهونه بود

دقیقا 😭 دیروز تا از دکتر اومدیدم خیلی تو قیافه بود انگار به زور برده بود 

گناه من چیه خیلی اذیت بودم سر دندونم 😭

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

واااا ببخشیدا کلا وظیفش چیه 

بگو لطف نیست وظیفته خرجی و دوا دکتر و عم و شادی کنار باشی .

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

زر مفت میزنه بگو نفقه رو بده تا نشونت بدم وظیفه کیه مرتیکه

میگه نفقه همون غذایی که میذارم جلوت 😭 انگار من حیونی چیزیم انگار سگم 😭

دقیقا 😭 دیروز تا از دکتر اومدیدم خیلی تو قیافه بود انگار به زور برده بود گناه من چیه خیلی اذیت بودم ...

بجا اینکه خوشحال باشه ناراحت پشیمونه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

کارای خونشو تو بکنی بپزی بشوری بسابی بیاد بخوره بخوابه نیاز جنسیش هم رفع کنی بعد مریض شدی خونوادت خرج بدن؟ بزن نو دهنش

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
من در این شرایط می گم آره ادا میوردم گولت بزنم الانم دارم خوش میگذرونم مشکلی هست؟ من همینم مجبورم نی ...

خیلی دلم گرفت خیلی 😭

وااا میخواست خانوادتون خرجتونو بده غلط کرد زن گرفت بگو یه سر دادگاه خانوادها بزن از چیزی به عنوان نفقه اطلاع پیدا کنی نیای چرت به من بگی مگه تو کلفت یا برده این اقایی چه زرای مفتی جدیدا میزنن

واااا ببخشیدا کلا وظیفش چیه بگو لطف نیست وظیفته خرجی و دوا دکتر و عم و شادی کنار باشی .

من تو هر شرایطی کنارشم کاراشو میکنم حمایت میکنم

دیروز از درد دندون گریه میکردم اما با گریه غذای اون و دخترمو حاضر میکردم میگفتم گشنه نخوابن 😭

بجا اینکه خوشحال باشه ناراحت پشیمونه

انگار باید همیشه ناراحت باشیم 😭