2777
2789
عنوان

شوهرای شما تا میخندین ناراحت و عصبی میشن ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 52 پست
انگار باید همیشه ناراحت باشیم 😭

حسود بدذات خودخواه خودبین 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خیلی دلم گرفت خیلی 😭

ببین آدما حتی عزیزترینات دنبال ضعفتن دلت گرفت نشون نده دفعه بعد که ازت عصبانی باشه روی نقطه ضعفت فشار میده تا انتقام بگیره سرتق و پررو باش

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارای خونشو تو بکنی بپزی بشوری بسابی بیاد بخوره بخوابه نیاز جنسیش هم رفع کنی بعد مریض شدی خونوادت خر ...

اره دیگه 

من خونه داری میکنم بچه داری میکنم کار و‌خرید بیرون میکنم حسابداری کارشو میکنم نیاز جنسیشو رفع میکنم اخرشم میدونی چی میگه ؟ میگه درقبالش بهت غذا میدم 😭😭😭😭 اخه ببین چی میگه 😭😭😭😭😭 تا مریضم میشه میشم دختر خانواده 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نه وظیفه ی شوهره  اگه  خودش خواهر داره بهش بگو یعنی الان خرج دوا دکتر خواهرتو باید پدرو مادرت بدن پس نقش شوهر این وسط چیه فقط برای اعصاب خورد کنی  الان من تو این خونه کار نمیکنم  آشپزی نمیکنم مهمون داری نمیکنم ... به تو بچه ها (اگه بچه داری ) نمی‌رسم همینها رو جدا جدا حساب کن ببین هزینش چقدر میشه 

وااا میخواست خانوادتون خرجتونو بده غلط کرد زن گرفت بگو یه سر دادگاه خانوادها بزن از چیزی به عنوان نف ...

خیلی دلم گرفت خیلی 😭 میگه درقبال کارات بهت غذا میدم دیگه وظیفه ندارم 😭😭😭

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

میگه نفقه همون غذایی که میذارم جلوت 😭 انگار من حیونی چیزیم انگار سگم 😭

ببرش پیش یه وکیل تا شوهرتا با وظایفش در قبال همسرش آشنا کنه 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
ببین آدما حتی عزیزترینات دنبال ضعفتن دلت گرفت نشون نده دفعه بعد که ازت عصبانی باشه روی نقطه ضعفت فشا ...

همیشه با خودم میگم اخه چرا 😭 مگه من چیکار کردم چرا باید اینطوری بشه 

من جز احترام به خودش و خانوادش چیکار کردم 

خیلی دلم میگیره 😭

خیلی دلم گرفت خیلی 😭 میگه درقبال کارات بهت غذا میدم دیگه وظیفه ندارم 😭😭😭

چه حرف مزخرفی بگو غذا خونه بابامم داشتم میخوردم دیدی ادامه میدی واسه این که بشونیش سر جاش حتما یه شکایت نفقه بکن بفهمه چخبره وظیفش در مقابل خانمش چیه

شوهرت گهههههه خوردپس اون موقعی ک داره ازت لذت میبره چرا نمیگه برو خونه بابات؟؟؟؟کثافت گهههه اعصابم خ ...

خیلی دلم گرفت 

تا مریض میشم اخلاقش عوض میشه 😭 تا میخندم اخلاقش عوض میشه 😭