2777
2789
عنوان

یه دانش آموز دارم مثل بچگی خودمه🥲

361 بازدید | 11 پست

منم از نوزادی مادرمو ندیدم اون پدرشو ندیده اصلا نمیشناسه 

ولی باباش و عمه هاش هر سال اول مهر تولدش روز دختر روز دانش آموز و انواع مراسما واسه مدرسه و کلاسش شیرینی و هدیه میارن 

چون دختر شک نکنه واسه کل کلاس میارن دخترشونو میبینن ولی اون نمیدونه که پدرشه میگیم از اداره اومدن

من خودم الان ۲۴ سالمه معلمم 

ولی یک بار حتی یک بار مادرمو ندیدم 

دست من که نیست اون حتما نخواسته دیگه 

چون اگه میخواست یا میومد میفهمیدم 

از عمم هم پرسیدم امروز گفت اون ازدواج کرده خودش بچه داره 

زمانی که رتبه برتر شده بودی بنر زده بودن برات رفته بود خونه فامیلمون گفته بود من دعا کردم ستاره الان دانشگاه قبول شده 

اون کلا همیشه از راه دور پیام میفرسته هیچ وقت پیش قدم نشده 

نمیدونم چرا ولی نمیدونم حس و حالم چرا بد میشه وقتی ازش حرف میزنم یا بهش فکر میکنم 

انقدر همه حسام بهم ریختست نمیتونم عنوان کنم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

خب پدر این بچه چرا نمیخاد بفهمه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب واقعا ارزشش برای اون دختر چیه اون حس مهمه که منتقل نمیشه انگار اونها میخوان خودشون رو راضی کنن ول ...

اره دیگه فقط دل خودشونو راضی میکنن

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖