2777
2789
عنوان

خاطرات ترسناک دارین تعریف کنین

189 بازدید | 28 پست

من خودم یه بار رفته بودیم محل بابابزرگم اینا روز بود هوا روشن بود ولی خونه خلوت بود فقط من بودم بقیه رفته بودن بیرون ، دستشوییش بیرون خونه ست البته بیرونه بیرونم نه . اینجوریه که کلا یه در هست تو حیاط اون درو باز میکنی میای تو دوباره چند تا دره یکیش خونه ست یکیش انباره یکیش یکی از اتاقاست یکیش میره طبقه بالا یکیش حمومه یکیشم دستشویی ، من داشتم بیرون اون درا رو یعنی تو راهرو رو جارو میکشیدم در اصلیه مال حیاط هم بسته بود . جارو تموم شد اومدم جارو رو بزارم زمین برم دستشویی صدای در اصلیه اومد که باز شد رفتم نگاه کردم دیدم هیچکس نیست فقط یه خروس با چند تا مرغ پشت در بودن بیرونم نگاه کردم کسی نبود 

اون موقع چون دستشویی داشتم اصلا دقت نکردم چی شده رفتم دستشویی بعد تو دستشویی یادم افتاد بله کار جن بود 💔😂😂☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه میکنم یکبار بچه بودم از تو خونمون یه آدم اومد بیرون که چهرشو هم ندیدم،نمیدونستم کیه فقط راه افتادم پشت سرش یه مسیرو همینجوری رفتیم بدون حرفی،بعد رفت یجا نشست،در حد یک ثانیه پشت سرمو نگاه کردم،بعد برگشتم دیدم نیست،کسی هم ندیده بودم جز خودم

خودمم اون موقع نترسیدم ولی همیشه تا الان واسم جالب بود که کی بود چرا من دیدنش

چادر طرحدارم سرش بود

بعد زایمانم یه شب در میون‌خونه تنها بودم قبل غز اینه که وهل روزم تمموم بشه خیلی اذیتم میکردن

وای اره تازه فارغ شده هارو خیلی اذیت میکنن حالا چجوری ؟ 

من با رفیقم تو جاده بودیم ماشینم جوش آورد کنار جاده پارک کردم رفتم اگه جایی پیدا کنم آب بیارم یه خونه متروکه ۵۰۰ متری ما بود رفتم ببینم اونجا آب هست نزدیکای اون خونه دیدم یه پسر بچه حدودا ۴ ساله داره میره به سمت همون خونه پشتش به من بود هر چقد صداش میکردم جواب نمی‌داد رفتم رسیدم بهش وقتی صورتشو دیدم مو به تنم سیخ شد و همونجا نشستم و دیگه نتونستم حرکت کنم اونم با چنان سرعتی رفت سمت همون متروکه که هیچ موجود زنده ای همچین سرعتی نمیتونه داشته باشه وقتی رفت داخل متروکه با یکی از خودش بزرگتر به سرعت برق و باد از اونجا دور شدن 

چنان صورتش وحشتناک‌ بود که اصلا نمیشه توصیفش کرد

پاییز را دیدی آنهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند...

خلاصه میکنم یکبار بچه بودم از تو خونمون یه آدم اومد بیرون که چهرشو هم ندیدم،نمیدونستم کیه فقط راه اف ...

شاید دزد بود اون لحطه هم که تو برگشتی سریع فرار کرد پیداش نکنی 

من با رفیقم تو جاده بودیم ماشینم جوش آورد کنار جاده پارک کردم رفتم اگه جایی پیدا کنم آب بیارم یه خون ...

وایییی راست میگی خداوکیلی ؟ 

مگه میشهههه ؟ 

صورتش چجوری بود 

شاید دزد بود اون لحطه هم که تو برگشتی سریع فرار کرد پیداش نکنی

نه بچگی یجایی زندگی میکردیم که حیاط خیلی بزرگ،پر از درخت بزرگ بود و این از تو هالمون اومد رفت بیرون،خواهر برادرامم پیشم تو حیاط مشغول بازی بودن،و این رفت نشست تو باغچه ته حیاطمون خاک کندن،منم در حد چند ثانیه برگشتم ببینم بقیه دارن چیکار میکنند که غیب شد

وایییی راست میگی خداوکیلی ؟ مگه میشهههه ؟ صورتش چجوری بود

آره دروغم چیه 

صورتش بهش می‌خورد ۱۰۰ سالش باشه ژولیده و ترسناک وقتی منو دید اون بیشتر از من ترسیده بود 

پاییز را دیدی آنهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند...

نه بچگی یجایی زندگی میکردیم که حیاط خیلی بزرگ،پر از درخت بزرگ بود و این از تو هالمون اومد رفت بیرون، ...

وایییی یعنی روح بودههه 

از اونجایی که نشسته بود به بیرون راه داشت ؟ به کسی گفتی اونو دیدی ؟ 

آره دروغم چیه صورتش بهش می‌خورد ۱۰۰ سالش باشه ژولیده و ترسناک وقتی منو دید اون بیشتر از من ترسیده بو ...

واییی 😱😭

بیچاره انقدر هول کرده بودی نشستی سر جات 😂😂

وایییی یعنی روح بودههه از اونجایی که نشسته بود به بیرون راه داشت ؟ به کسی گفتی اونو دیدی ؟

نه نداشت راهی،کلا بچه بودم زیاد این چیزا رو میدیدم،و هروقت به خانوادم میگفتم،پامیشدن همه جا رو می‌گشتن😂یا یکبار یه آدم ۳ متری دیدم تو حیاط با لباس عجیب قریب،مامانم واسه اینکه من نترسم میگفت من بودم🤣🤣

نه نداشت راهی،کلا بچه بودم زیاد این چیزا رو میدیدم،و هروقت به خانوادم میگفتم،پامیشدن همه جا رو می‌گش ...

وای بیچاره مامانت 🤣🤣🤣

ارتباطت با دنیای اونا قوی بوده احتمالا الان چی بازم میبینی ؟