2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری

36 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من هفته‌ی هشتمم هم ویار شدید دارم هم یبوست شدید کلا انگار سیستم گوارشم مختل شده امروز چند دفعه به خاطر یبوست مجبور شدم زور بزنم الان هر از گاهی زیر دلم درد میگیره به نظرتون چیکار کنم ؟

عذر میخوام تو دستشویی که میرم گیر میوفتم نه دیگه میشه بیام بیرون نه دفع انجام میشه تو یه وضعیت بینابین گیر میوفتم الان یه هفته‌اس دفع نداشتم ولی تا یکم راه میرم به شدت حس دفع دارم ببخشید اگر بی‌ادبی بود

برای یبوستت خاکشیر رو از شب خیس کن، صبح ناشتا یه قاشق بریز توی لیوان روش اب جوش و بعد اب سرد بریز تا ولرم رو به داغ بشه و بخور. بعد یه ربع نیم ساعت صبحانه بخور. یبوستت خوب میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خاکشیر که تو بارداری ضرر داره

چرا مضر؟

تا حالا نشنیده بودم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.