دوستان سلام.
این همه شما نوشتید من استفاده کردم.گفتم اینبار من بنویسم شاید به کار یه مامان دل نگران بیاد...من الان هفته ۳۵ هستم.دقیقا ۱۲ روز پیش یه لک قهوه ای رنگ دیدم.قبلش هیچی نبود.اینم بگم که بارداری سالمی داشتم و طبیعی و هیچ قرص و دارویی مصرف نمیکردم.زایمانم سزارین هست و خلاصه خیلی ترسیدم این لکه ی قهوه ای رو دیدم.مختصری هم کمر درد داشتم.سریع به دکتر نراجع کردم و روزی دوتا شیاف و دوتا آمپول پروژسترون هفته ای یکی تجویز کرد.که دو روز بعد مصرف قطع شد.حالا قسمت جالبشو بگم.دقیقا گلاب به روی ماهتون همان موقع ها...قبل دیدن لک من اسهال شدم...بدون دلپیچه...قبلا خونده بودم که خوب نیست...اما بازم شک داشتم...جالب بهتون بگم این تاثیر کم شدن هورمون پروژسترون و زیاد شدن هورمون استروژن بود که تمام عضلاتت رو شول میکنه.روده..شکم...واژن...و البته لثه!وای که چه درد دندون و لثه ای اومد سراغم.قبلا هم بود اما برگشتش خیلی غیرمنتظره بود...خلاصه مامانای نازنین.خواستم بگم نترسید..اما حواستون به تک تک تغییرات بدنتون باشه...چون کاملا مشخصه که قرار چی بشه.با مصرف رکتال پروژسترون هر دوازده ساعت...اسهال بند اومد.لکه هم همینطور.و طول سرویکس و همه چی عالی...النهایه مراقب خودتون باشید.برای همتون دعای خیر میکنم.الهی هرکس منتظره همین امسال حاجت روا بشه.هرکسم تو راهی داره...توراهیش صحیح و سالم بغل بگیره و شکر خدا کنه.