2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا سال هشتم پزشکی 

یکی سال چهارم پرستاری

یکی بعد پنج سال علوم‌پایه دانشگاه ازاد

همکلاسیامم همه چندسال پشت بودن

خودمم چندسال خوندم

به ندرت دیدم کسی سال اول دوم رشته خوب بره اونک احتمالا ازاول راهنمایی خونده

چرا

داداشم برای آینده جنگید و از اشتباهات سال اول کنکورش درس گرفت و موفق شد . سال اول همه رشته ها بجز پزشکی و دارو و دندون و آورد.  سال دوم پزشکی دولتی قبول شد رفت .

من سال دوم فقط ناامیدی و بدشانسی داشتم ، بنظرم برای پشت کنکوری بودن باید خیلی قوی باشی ( از لحاظ روحی ) . مشکلات زیادی داشتم پشت کنکور ، مامانم مریض شد ، مادربزرگم فوت کرد ، داداشم تصادف کرد ، خودم بیماری شدید داشتم بیمارستان بستری بودم و .... . سال اول پرستاری آزاد راه دور آوردم ولی نرفتم ، سال دوم تصمیم گرفتم برم دنبال آرزوم و معلم بشم و اگه خدابخواد دارم میشم.

داداشم برای آینده جنگید و از اشتباهات سال اول کنکورش درس گرفت و موفق شد . سال اول همه رشته ها بجز پز ...

الانم پشتی؟منم امسال پشت بودم دقیقا از نظر روحی حالم افتضاح  خراب کردم نمیدونم بمونم بازم پشت یا ن رشتمم انسانیه

خودمم نمیدونم