خیلیا یه عطر خاصی رو انتخاب میکنن و تا آخر همونو میزنن فقط
اون عطری که چندین ساله ازش استفاده میکنین و دوسش دارین اسمش چیه؟
یه عطر میخوام که دیگه همون ثابت استفاده کنم
خوشبو باشه و تند نباشه خیلی...گرم و شیرین و به یاد موندنی یه همچین چیزی میخوام
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همهی حقهای دنیا با شماست، پس لطفا واسهی بحث کردن ریپ نزن✋️
ببین رفتی عطر فروشی بگو عطر ژک سافت میخوام همشون رو بو کن ببین کدومو دوست داری اطراف برندای معروفن فقط اسمشونو عوض کرده این دوتا که گفتم توی بزند ژک سافت اسمشون به ترتیب سوییت لاو و دارک ویو هست عطر خنکی هستن
سوییت لاو بوی گل فروشی میده
گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹
به یه روسریم ورسوز زدم بعد گذاشتم تو کشو تمامم روسریهام بو گرفته
حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همهی حقهای دنیا با شماست، پس لطفا واسهی بحث کردن ریپ نزن✋️
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍