2777
2789
عنوان

خانوما عطر چی میزنین به خودتون معمولا

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 41 پست

من ایندفعه گود گرل میخام بگیرم بوی قهوه وکوکی ووانیل 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گودگرل

ورسوز 

جی‌بلک

باکارات‌رژ

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همه‌ی حق‌های دنیا با شماست، پس لطفا واسه‌ی بحث کردن ریپ نزن✋️

کدومو بیشتر پیشنهاد میکنی؟

ببین رفتی عطر فروشی بگو عطر ژک سافت میخوام همشون رو بو کن ببین کدومو دوست داری اطراف برندای معروفن فقط اسمشونو عوض کرده این دوتا که گفتم توی بزند ژک سافت اسمشون به ترتیب سوییت لاو و دارک ویو هست عطر خنکی هستن

سوییت لاو بوی گل فروشی میده

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

گودگرلورسوز جی‌بلکباکارات‌رژ

ورسوز ماندگاریش چقده؟ 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ببخشید من اسم عطر نمیگم ادکلن میگم چون خوشبو و عالیه حدقل واسه من ک سخت پسنذم خوب بوده ادکلن هدیه تهرانی

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

ورسوز ماندگاریش چقده؟

خیلی خیلی زیاد

منم لباسامو میشورم ولی همچنان بوی عطر میده

به یه روسریم ورسوز زدم بعد گذاشتم تو کشو تمامم روسری‌هام بو گرفته

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همه‌ی حق‌های دنیا با شماست، پس لطفا واسه‌ی بحث کردن ریپ نزن✋️

بچه ها قیمتا رو هم بگین 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
چند میخرید؟

عطر ورسوز گرفتم یه شیشه کوچیک نزدیک ۲۰۰