2777
2789

خیلیا یه عطر خاصی رو انتخاب میکنن و تا آخر همونو میزنن فقط

اون عطری که چندین ساله ازش استفاده میکنین و دوسش دارین اسمش چیه؟

یه عطر میخوام که دیگه همون ثابت استفاده کنم

خوشبو باشه و تند نباشه خیلی...گرم و شیرین و به یاد موندنی یه همچین چیزی میخوام

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کویین دیوونش میشی

کویین کدوم رنگش؟ شما کدوم رنگشو استفاده میکنی؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

ویکتوریا بامبشل و لانوین اکلت رو خیلی دوست دارم

کدومو بیشتر پیشنهاد میکنی؟ 

کدومو بیشتر پیشنهاد میکنی؟

اکلایر بوی کارامل و وانیل میده 

یارا بوی پاستیل وکیک ووانیل

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ویکتوریا بامبشل و لانوین اکلت رو خیلی دوست دارم

ویکتوریا کدوم رنگش خوشبو تره؟