2777
2789
عنوان

خوشبحال دخترایی که هر ماه به خودشون میرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا ۶۵۰ ارزونترین سالن ۶۰۰لیزر ماهی ۱۲۰۰ باشگاه ۲۵۰۰

خوب کم کم انجام بدع 

که دلت نسوزه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سلام بر هم استانی عزیزم. منم بندرعباس هستم. البته اصالتا اهل بندرعباس نیستم ولی ساکن همین شهرم.

چقدر خوشحال شدم عزیزم 

من خیلی سفر بندرعباس اومدم واقعا شهر قشنگ و دلبازیع

هزینه ها اونجا چطوره؟

منم بیکارم پول تو جیبیمم زیاد نیس اما لیزر باشگاه میرم توام میتونی بری لیزر ک دوماه یه بار باشگاهم سعی کن جایی ک قیمت مناسبتره پیدا کنی با این پول واقعا میتونی اینکارا انجام بدی اگر خیلی تجملاتی نباش یا اهل پس انداز نیستی

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

ماشین داری و ماهی ۵ ۶ میلیون پول توجیبی اونم درحالی که بدون کار کردن اینها رو داری و به جای اینکه درگیر شغل و کارفرما و صبح زود بیدار شدن باشی کافه میری و ناراضی هستی؟

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

چقدر خوشحال شدم عزیزم من خیلی سفر بندرعباس اومدم واقعا شهر قشنگ و دلبازیعهزینه ها اونجا چطوره؟

گرونه. قشم از همه جا بهتره چون جنس ها اول ب قشم آورده میشه. چیز های ارزون میخوای،قشم. ما خودمون بندرعباسی ها هم اکثرشون از قشم یا دبی ، جنس میارن. منظورم لباس و شال و... هست. اینجا هم گرونه. بقیه چیز ها هم گرونه اینجا. چیز ارزون ندیدم.‌شاید همون ماهی و  میگو... یکم ارزون تر باشه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

والا من اگه ماهی ۵ ، ۶ تومن بود الان فکنم دیگه چیزی نمیخواستم از خدا 😐😂مدیریتشو بلد نیستی

بابا یه کفش اینجا از ۳ شروع میشه 

بخدا با ۵ تومن کیش زندگی کردن شوخیه بیا ده روز بمون بخدا درکم میکنی

گرونه. قشم از همه جا بهتره چون جنس ها اول ب قشم آورده میشه. چیز های ارزون میخوای،قشم. ما خودمون بندر ...

شما پس هم استانی منی درکم میکنی

دوستان اینجا میگن ماهی ۵ خیلیه

شما بیا بگو تو استان ما هیچی نیست 😂