2777
2789
عنوان

خوشبحال دخترایی که هر ماه به خودشون میرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 38 پست

عزیزم من تا به مدت پیش حقوقم اندازه پول تو جیبی شما بود،من خیلی از اینکار مثل کاشت ناخن زورم میاد انجام بدم پول بدم که ماه بعد باز پول بدم🤣بجاش لباس و اینا میخرم..نصف پولم سر کرایه و شارژ میره،ولی معمولا چیزای مقرون به صرفه به تورم میخوره بخرم،از اسنپ پی هم قسطی کلی چیز میخرم که نخوام همه پولام بره متاسفانه..

چی بگم. دوستان، تجربه نکردن ک زندگی چطوریه اینجا. من خودم ۲۰ ساله بندرعباس هستم.  از بچگی همینجا بودم. کیش هم اومدم بچه بودم. اره میدونم خیلی گرونه.  

الان ۲۰ سالمه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شرایطشو داری سرکار برو

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
ماشین داری و ماهی ۵ ۶ میلیون پول توجیبی اونم درحالی که بدون کار کردن اینها رو داری و به جای اینکه در ...

والا وضعی که خودشون رو بدبخت میبینن ارزو خیلی هاست

دو روز زندگی شون با یکی دیگه عوض شه میفهمن خوشی زده زیر دلشون

خیلی بالاست هزینه های زندگی دوستم تو تهران ناخن میره ۳۵۰ اینجا از ۶۰۰ شروع میشه

اره،چجور موندین اونجا واقعا؟سختتون نیس؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بگرد جاهای قیمت مناسب هم هست 

لیزر هم فول بادی نرو  اول مثلا زیر بغل بیکینی و ساق پا برو 

بعد اینا تموم شد بقیه بدن برو 

کاری رو تیکه تیکه انجام بدی خیلی بهتره تا انجامش ندی کلا

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

لباس مباس اینترنتی سفارش بده 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

والا وضعی که خودشون رو بدبخت میبینن ارزو خیلی هاستدو روز زندگی شون با یکی دیگه عوض شه میفهمن خوشی زد ...

درسته

الان من لیزر میرم ماهی ۲ تومن والا یه شهر کوچیکم هستم، هزینه مشاورم ماهی ۱۲۰۰، هزینه طب سنتیم ماهی ۱۵۰۰، و خیلی هزینه های دیگه، ولی خب از جیب خودم میدم و ماشین ندارم هم😁😁

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷