2777
2789
عنوان

بازگشت کالا مرجوعی دیجی کالا

90 بازدید | 16 پست

من یه صندل خریده بودم برای تولد دختر دوستم ۵۸۰ تومن اورد دیدم یه صندل رنگ و رو رفته همه لک شل و ول اصلا انگار کهنه بود مرجوع زدم پولشو ریختن ۱۰۰ تومن از پولم کم کردن اخه این انصافه واقعا متاسفه ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرجم من

ببین منکه تهرانم هزینه ارسالم حداقلش شده ۱۵۰،

به نظرم باز خوب ازت گرفته

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
من یه لباس سفارش دادم یه مدل دیگه فرستادن جوابگوهم نیستن ازانلاین شاپ خریدم

اصلا لباس خریدن و کفش از دیجی اشتباه محضه با سلام خیلی برای خرید لباس و کفش بهتره چون با غرفه دار در ارتباطی

من ازدیجی کالا نمیخرم چون چندسال پیش یک لباس فرستاده بود اصلا شباهتی به اون چیزی که میخواستم نداشت د ...

ببین دیجیکالا درواقع یه واسطه اس بین تو و فروشنده

فروشندهه کارش درست نبوده

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
ببین منکه تهرانم هزینه ارسالم حداقلش شده ۱۵۰،به نظرم باز خوب ازت گرفته

چه میدونم ادم میمونه بخدا ولی وقتی کالایی رو مرجوع میزنی یعنی عیب داره باید هزینه برگشت رو خیلی کمتر بگیرن چون مشکل از اونا بوده