2777
2789

همش کلافس قرار بود تا یه ماه دیگه بیان خاستگاری ، مادرش پدرش خواهرش همه داشتن دست به کار میشدن . ولی نا امیده همش میگه اخه با این وضع اقتصادی که الان داره پیش میاد چطوری عروسی بگیریم من چطوری بیام جلو بابات بگم دخترتو میخوام ،چیکار کنیم . همش استرس داره الان تلفنی حرف زدیم صداش یه جوری گرفته بود بغض داشت .از طرفی میدونیم خانوادم قراره سنگ بندازن با مهریه ی زیاد و ... 

خواهش میکنم بگید الان چطور باید ارومش کنم . هی دلم میخواد بهش بگم ناراحت نباش اصلا عروسی نمیخواد ، ولی میترسم بعدا حسرت عروسی به دلم بمونه و اینکه خانوادم با عروسی نگرفتن مخالفت کنن . از طرفی میدونم روش خیلی خیلی فشار هست و دلم میخواد یه جوری ارومش کنم

بنظرتون بگم عروسی نمیخواد یا نه ؟ لطفا راهنماییم کنید

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

خداروشکر که دغدغه اتون اینه

یعنی چی مگه دغدغه کمیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی مگه دغدغه کمیه

اره

کاش دغدغه منم چنین چیزی بود

ناراحت که نبودم هیچ

خوشحالم بودم 

چون بالاخره قرار بود حل بشه

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده

ارهکاش دغدغه منم چنین چیزی بودناراحت که نبودم هیچخوشحالم بودم چون بالاخره قرار بود حل بشه

شاید از نظر شما کم باشه ولی برا دوتا جوون دغدغه ی بزرگیه . درهرحال کسی نمیتونه راجب دغدغه های کسی نظر قطعی بده چون کسی جای اونیکی نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40