2777
2789

دوتا پیشنهاد دارم اولی تحصیلات بالا داره در کنار رشته ی اصلیش داروساز دارو گیاهیه ولی حقیقتش چهره و قیافه ش به دلم ننشست تقربا هم قد خودمه 

دومی قد 190خوشگله فقط تحصیلاتش تا دیپلمه ولی شغلش خوبه صادر کننده آجیل اینم به خاطر تحصیلاتش به دلم نمیشینه

شما خودتون دانشجوی پزشکی باشین کدوم یک میپسندین ؟

به شخصه چون چیزایی رو توی زندگی مجردی تجربه کردم و با چشم خودم دیدم که تحصیلات هیچی نیست توی رابطه و ازدواج مورد و دومی

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی تحصیلات نداره ولی پول داره 

و توصیه میکنم در این موارد تو همچین جاهایی مشاوره نخوای در کنار این هایی که گفتی خیلی چیزای دیگه هم دارن که خودت باید سبک سنگین کنی 

چرا دانشجوی پزشکی بودن رو به عنوان یک ویژگی متفاوت به حساب می‌آرید؟! شما نسبت به دانشجوی بقیه رشته‌ه ...

اخه قبلا این قضیه رو مطرح کردم نزدیک بود دیونه م کنن که شما دانشجوی پزشکید دیپلم به چه دردتون میخوره و تو ی سطح نیستید به خاطر این گفتم

چرا دانشجوی پزشکی بودن رو به عنوان یک ویژگی متفاوت به حساب می‌آرید؟! شما نسبت به دانشجوی بقیه رشته‌ه ...

منکه دانشجو پزشکی نیستم اما به نظرم خیلی فرق داره 

هم پرستیژ داره هم آینده هم پول و و و 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
منکه دانشجو پزشکی نیستم اما به نظرم خیلی فرق داره هم پرستیژ داره هم آینده هم پول و و و

کسب علم اگر با نیت خیر همراه باشه فضیلته اما هر کس براش کارت دانشجویی صادر شد؛ به واقع دانش‌جو نیست.

افراد مختلف  خواه انتخاب کرده باشند دانشگاه بروند یا نروند و اگر دانشگاه رفته‌اند چه رشته‌ای مورد انتخابشون چیه؛ بر اساس ارزش‌زایی و نفع اجتماعی‌ای که با تخصص و اخلاق کاری‌شون ایجاد می‌کنند، مورد احترام باید باشند.