2777
2789
عنوان

کسی تجربه حاملگی خارج رحم داره لطفا بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 71 پست
به من گفتن اگه جراحی بشی احتمالا لوله رو بردارن برو برای لاپاراسکوپی .هیچ بیمارستانی اورژانسی انجام ...

منم جراحی شدم یه لوله م از بین رفت 

حتماً اقدام کن برای درمان تا به خونریزی نیفتادی

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

منم جراحی شدم یه لوله م از بین رفت حتماً اقدام کن برای درمان تا به خونریزی نیفتادی

الان دو هفته خونریزی دارم روز شنبه با درد زیاد و خونریزی بالا رفتم اورژانس زنان مرکز استان بازم پذیرش نکردن گفتن شاید دفع کردی که دیروز دوباره تیتر دادم بتا رفت بالا .حالا برای فردا وقت دکتر گرفتم برای لاپاراسکوپی ببینم آخرش چی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دو هفته خونریزی دارم روز شنبه با درد زیاد و خونریزی بالا رفتم اورژانس زنان مرکز استان بازم پذیر ...

🙄🙄با درد وخونریزی رفتی پذیرش نکردن ؟!

دور از جون حتما باید بیمار بره کما تا پذیرش کنن؟

من با درد وحشتناک خونریزی شدید بردنم بیمارستان از جلوی در بیمارستان گذاشتنم ویلچر. چون از شدت درد نمیتونستم راه برم. بلافاصله اورژانس بعد اتاق عمل گفته بودن ده دقیقه دیر تر میاوردین لوله ش میترکید وبه لقا الله می‌پیوست 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

🙄🙄با درد وخونریزی رفتی پذیرش نکردن ؟!دور از جون حتما باید بیمار بره کما تا پذیرش کنن؟من با درد وحش ...

دور از جونت . تا ساعت ۱۲ شب تو سونوگرافی بودم که دیگه بفرستن برای بستری جواب ک اومد گفتن برو حتما دفع کردی .به خدا الان فقط میگم خدایا به دادم برس مردم از بلاتکلیفی دو هفته هر روز دکتر بیمارستان آزمایش و سونو خسته شدم 

دور از جونت . تا ساعت ۱۲ شب تو سونوگرافی بودم که دیگه بفرستن برای بستری جواب ک اومد گفتن برو حتما دف ...

هنوز خونریزی داری؟

کمتر شده ولی قطع نشده .اون روز هم یه ساعت خونریزی شدید داشتم همون لحظه دردام تموم شد که گفتن شاید دف ...

چون هنوز درد وخونریزی داری هر چند خفیف باید بررسی بشی

ممنون .فردا وقت گرفتم برام دعا کن

سلام گلم خیلی ناراحت شدم بابت بالا رفتن بتا ان شاالله هرچی خیره همون بشه واست واسه منم دعا کن از این بالا تکلیفی در بیام یکی میگه بتا صفره نگران نباش یکی میگه باید عمل بشی نمیدونم چی قراره واسم اتفاق به افته 

سلام گلم خیلی ناراحت شدم بابت بالا رفتن بتا ان شاالله هرچی خیره همون بشه واست واسه منم دعا کن از این ...

خدا به همه مریض‌ها کمک کنه واقعا بارداری خطرناکی نمی‌دونم چرا با علم اینکه می‌دونن اینقدر ریسک داره بازم از اول که میفهمن کاری نمیکنن .برات دعا میکنم انشالله بدون عمل خوب بشی .

خدا به همه مریض‌ها کمک کنه واقعا بارداری خطرناکی نمی‌دونم چرا با علم اینکه می‌دونن اینقدر ریسک داره ...

الهی آمین ممنونم عزیزم دارم میمیرم از استرس تا دو هفته دیگه چیکار کنم روزا بگذره برم سنو بگیرم