2777
2789

قبلا برام مهم نبود ولی الان ناراحت میشم مادر شوهرم می‌ره جلو میشینه راستش برای خودش فرق نمیکنه ولی قبلا چند بار من رفته بودم جلو پدر شوهرم ناراحت شده بود قهر کرده بود که شما احترام حالیتون نیست الان که یک سال از عروسی میگذره این قضیه ناراحتم می‌کنه دلم میخواد پیش شوهرم بشینم موقع عقد برام مهم نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا عرفیه دیگه 

مادر شوهر من اولا خودش میرفت پشت مینشست

من تعارف میکردم بیا جلو

الانم تا من تعارف نزنم میره پشت میشینه

اونقدرا هم راستش مهم نیست

اونقدرررر گرفتاری داریم که اینا به چشمم نمیاااد

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من که تعارف میکنم اما واقعا پدرم پدر شوهرم خودم اصرار میکنم که جلو بنشینند واقعا موضوع مهمی نیست واسه من 

دوران دوستی نامزدی اینقدر فرصت پیش اومده کنارش بشینم کمی حرمت برای مدتی کوتاه ایرادی نداره

من ۱۲ ساله از زندگیم میگذره هیچ وقت برام مهم نبوده بلکه همیشه با اصرار من جلو میشینن من معذب میشم اگه پدرشوهر یا مادرشوهر پشت بشینن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

مادر همسرم اگر با ماشین ما بیاد خودشون میرن عقب میشینه و اصلا جلو نمیاد میگه تو باید پیش همسرت بشینی 

بخاطر همین بهش اصلا فکر نکرده بودم 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍