2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نرفته بودم تو طول ترم هم زیاد نخوندم نمراتم در حد 18 اینا بود اما ترم رو مثل آدم میخوندم 20 شدم ...

میگفت که معلم روی تخته یه سری کلمات انگلیسی می‌نوشت که مثلا فلان با فلان جمع بشه و اینا و میگفت اصلا نمیفهمیدم

من نظام قدیم بودم .برای نظام قدیم کانون خوبه .اگه میخواد واقعا زبان یاد بگیره جهاددانشگاهی.

خودش هم میگفت که ایکاش تابستون کلاس کانون ثبت نام میکردم ولی انگار فقط تابستون ها ثبت نام باز میشه

میگفت که معلم روی تخته یه سری کلمات انگلیسی می‌نوشت که مثلا فلان با فلان جمع بشه و اینا و میگفت اصلا ...

سریعا بفرست بره کلاس زبان الان همه دارند میرن منم اینطوری بودم چقدر جلو بقیه خجالت می‌کشیدم اونا همه زبان رو فول بودند رفتم کلاس زبان دیگ اوکی شدم الان نفهمه هشتم و نهم هم هیچی حالیش نمیشه 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔