2777
2789
عنوان

راجع به تاپیک رابطه با مرد متاهل

370 بازدید | 13 پست

خانوما من ی تاپیک زدم ویژگی های شوهرمو گفتم بعد گفتم با این مرد وارد رابطه میشید 

کلا هدفم این بود که ببینم باز وکیل وصی های اینجا از زنای خراب یا دخترای خراب دفاع میکنن یا فحششون میدن؟؟!!!

دیدم که همه از دم میگفتن مگه جن ده ایم مگه حرومزاده ایم این کارو بکنیم و...

تا دیروز یکی می‌گفت فلان زن هرزه با شوهرم بود همه میگفتن خودت هرزه ای چرا ب همجنس خودت لقب بد میدی 

اون همجنس اگه وجدان داشت هم همجنس دوست بود با مرد متاهل وارد رابطه نمیشد 

و مثه اینکه خیلیا بد برداشت کردن فکر کردن من می‌خوام با مرد متاهل وارد رابطه بشم و بهم تهمت زدن 

نه عزیزان من خودم خیانت دیدم

فقط خواستم بدونید کسی که با مرد متاهل وارد رابطه میشه همجنس ما نیست یع هرزه اس یه تیکه اشغاله

حساب اون مرده هولم که جداس اونا هم تقاص پس میدن 

دیدم که میگم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره

درست میگی 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بیکاریاااا الکی خودتو در گیر این حرفا نکن برو به زندگیت برس

والا بیکارم پامو گچ گرفتم و امروزم دیدم شوهر نامردم باز مشکوک میزنه حالم خوب نیست نمیتونم ب کسی بگم چمه خودمو اینجا مشغول کردم شاید یکم از سرم بپره خدا برا کسی نیاره این دردو

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خوب هیچکس نمیاد اعتراف کنه

حرف از اعتراف نزدم خواستم ببینم این هرزه ها بازم طرفدار دارن؟؟؟ 

دقیقا قبول دارم،یکی از دوستام فقط با مرد متاهل دوست میشد و ازشون میکشید و تیغشون میزد،با بیشتر همکارای مرد متاهلمون رابطه داشت،الان خودش ازدواج کرده چن ساله بچه دار نمیشه

همه کاری هم کرده ولی نتیجه نگرفته

بالاخره خدا جای حق نشسته

کارماشو داره پس میده،

والا بیکارم پامو گچ گرفتم و امروزم دیدم شوهر نامردم باز مشکوک میزنه حالم خوب نیست نمیتونم ب کسی بگم ...

میگم بیکاری 

وگرنه هرکی هرچی فکر می‌کنه به درککک

چیکار داری ملت عقیدشون چیه هرچی می‌خواد باشه 

ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم.

من همیشه میگم یه دختر یا زن دیگه هیچ تعهدی به ما نداره 

اون همسر ادمه که تعهد باید داشته باشه 

درسته که غیر انسانی و غیر اخلاقیه کار اون دختر یا زن 

ولی این برای اون دختر یازنی که میره تو زندگی یکی دیگه اصلا اهمیت نداره همچین خانمایی اصلا اخلاق نمیدونن چیه 

درنتیجه مقصر اصلی همسر ادمه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من همیشه میگم یه دختر یا زن دیگه هیچ تعهدی به ما نداره اون همسر ادمه که تعهد باید داشته باشه درسته ک ...

کسی نگفته همسر مقصر نیست 

فقط خواستم بدونم بازم حاضرن از هرزه ها دفاع کنن

من فقط زورم میگیره که دفاع میکنن ازشون همین 

کسی نگفته همسر مقصر نیست فقط خواستم بدونم بازم حاضرن از هرزه ها دفاع کننمن فقط زورم میگیره که دفاع م ...

از هرزه دفاع نمیشه کرد 

هرزه در هر صورت اسمش روشه 

ولی منظور اینه مقصر اصلی رو‌ ول نکنید بگید زنها و دخترا مقصر هستن 

نکه نباشن ها من خودم میبینم بعضی زنها و دخترا رو واقعا میگم اینا چقدر لجن هستن و بی ارزش

ولی بازم میگم مقصر اصلی وخیانت کار همسر آدمه و اونه که باید مجازات بشه 

چون اون هرزه کارشه و تعهدی به من نداره 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀