benimsevgilim مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 622 عنوان خانوما دستور بهترین آش رشته رو میخوام 89 بازدید | 5 پست سلام عزیزان بهترین و خوشمزه ترین آش رشته رو چطور درست میکنیددستپختم خوبه اما این یه قلم و نیستم یه خواننده ی سایت سالها خاموش ..... 1404/07/07 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 30792 من اول پیازداغ و سیرداغ و نعنا داغ میکنم ادویه هم میزنم با سبزی اش یه تفت کوچولو میدمآب میریزم تا قشنگ لعاب بده،بعد حبوبات و عدس پخته رو اضافه میکنم. نیم ساعت بعد هم رشته رو اضافه میکنمعااالی میشه خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
ymariam عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 1276 اول پیاز داغ و سیر داغ درست میکنی نمک فلفل زردچوبه میزنی بعدش نخود لوبیا و لوبیا چیتی میزاری دو ساعت بپزه بعد یکم برنج و یکم عدس اضافه میکنی یه ساعت دیگه بپزه بعدش سبزی آش رو اضافه کن بعد هم نیم ساعت آخر رشته. راحته
benimsevgilim مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 622 من اول پیازداغ و سیرداغ و نعنا داغ میکنم ادویه هم میزنم با سبزی اش یه تفت کوچولو میدمآب میریزم تا قش ... به به مرررسی عزیزم یه خواننده ی سایت سالها خاموش .....
benimsevgilim مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 622 اول پیاز داغ و سیر داغ درست میکنی نمک فلفل زردچوبه میزنی بعدش نخود لوبیا و لوبیا چیتی میزاری دو ساع ... به به ممنونم عزیزم یه خواننده ی سایت سالها خاموش .....