2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کانال خاطرات سمی خاستگاری 

دختره میگفت داشتیم میرفتیم تو اتاق صحبت کنیم ، پسره همونجا دم در گفته اگه قراره حرف بزنیم تهش جواب مثبت ندین من کار دارم برم به کارام برسم🙂😂

عاشق خوابم 🦥💜

فقط یه خواستگار به شدت سم داشتم 

سنتی بود نگو هم زنگ زدن خونه ما وقت گرفتن هم زنگ زدن خونه یکی از فامیلا 

به فاصله یک هفته اومدن خونه ما و اونا 

در اخر اون دختر فامیل و کرفت الان دوتا بچه دارن 😑😑 تو عروسیشونم زوم بود رو من نفهمیدم فازش چیه 

مادرشم هربار من و میبینه قربون صدقه ام میره

میگفت با دوستام میرم بیرون .اونا شراب میخورن من بستنی😐😐

ما میگفتیم نیایید اسرار داشتن که بیان.

اخر سر مادرش که خواستن برن گفت...نیامد بدرقمون کنه؟

منو میگفت😂خیلی پرو بودن

طرف مادرش تو جمع پسندیده بود و خودش به بهانه مطلب آموزشی و حرف زدن هماهنگ کرده بود اومده بود و اون دختری هم ‌که مامانش پسندیده بود با احترام گقتن بشینه ردیف اول قشنگ تو دید طرف من خودم و دوستم و رفیقم ردیف سوم بودیم 

این نگاه کرد چشمش منو گرفت و از من خوشش اومد

حتی به اون دختره نگاهم نکرد که بعد من دیگه خیلی داشتم به مطالب گوش میدادم و نگاهم قشنگ روی سخنران بود که این داشت منو نگاه می‌کرد منم زل زده بودم تو چشاش که قشنگ رو حرفاش تمرکز کنم و اصلا ذهنم قفل کرده بود و حواسم نبود

دیگه هیچی دیگه طرف اصلا بحثشو دیگه هیچ وقت بحثشو وسط نکشید و رفت و فکر کنم هزارتا فکر درموردم کرد

و طرف مذهبی بود 

قشنگ الان  فکر کنم همه درک میکنن چه سوتی دادم🌹

واییییی جر🤣🤣🤣 دوست داشتم بدونم واکنش دختره چی بود اونموقع

اتفاقا دختره ام بش گفته نه حرفی نیست شما برین به کارتون برسین ، بعدم خانواده ها گفته بودن چی گفتین انقد زود تموم شد ؟😂

عاشق خوابم 🦥💜