پروکاریوت مدیر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 12739 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 202 پست لطفا بگو امسال انتخاب رشته کردم از پیرا ها چیزی قبول میشم؟ 1404/07/07 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 10528 به یه مرد بگو باهاش حرف بزنه بدبختیش اینه ندارم کسی رو!فقط تنها کاری ک تونستم انجام بدم اینه ک پولش رو کامل هنوز ندادم چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23169 کدوم مردی بلده؟ 😂 ییکمم بلده باشه بسمه🥴😂نمیدونممممممم احه خودم خیلی احساساتیم حداقل درک میکنه یا نه؟حرصم میده شوخی میکنه یا بی محلی میکنه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
sahar_1468 عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 1298 احتمال زیاد برگشت نداره مرسی ، میشه لطفا اینم جواب بدی مدارک سحر کی درست میشه ؟ نیاز به ازمایشم هست یا نه ؟
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 3686 فردا امتحان دارم🥲😂 رنگ لباسم امسال فرهنگیان میارم ترازم چند میشه همه چی خوبه موفقم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23169 فردا امتحان دارم🥲😂 اای وای دانشجویی؟اینو بگو بروو بخون بعد بیا😎😂🥴 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23169 کدوم دوتا؟ 😂 اممم الا دوباره پرسیدم😘😘 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
kiay عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 3384 فردا امتحان دارم🥲😂 منممیگییی لطفااااحست میگه باکسی هست؟ خداهست
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 پایس یا حرصم میده دائم؟یکم ازش میگی از احساسات و اینا؟🥴😂@h_og حرص میده😂
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23169 پایس یا حرصم میده دائم؟یکم ازش میگی از احساسات و اینا؟🥴😂@h_og اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 3686 بله انشاﷲ✨ درمورد ازدواجم بگو شغلش کجا آشنا میشیم خصوصیاتش
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 بدبختیش اینه ندارم کسی رو!فقط تنها کاری ک تونستم انجام بدم اینه ک پولش رو کامل هنوز ندادم خوب کردین👍🏻
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 ییکمم بلده باشه بسمه🥴😂نمیدونممممممم احه خودم خیلی احساساتیم حداقل درک میکنه یا نه؟حرصم میده شوخی م ... دیگه این خیلی جزئیه 😆