2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل تو رو داشتم باره اول که رفتم بوتاکس کنم گفتم من این مشکلو دارم یه جوری بوتاکس بزن که این مشکل رفع بشه بعد چندبار بوتاکس خیلی بهتر شد نمیگم ۱۰۰ درصد اوکی شد اما خیلی بهتر شد

با یک جلسه نمیشه بعدم نمیشه فقط یک ابروتو بوتاکس کنی باید یکیشو کم تر بوتاکس کنه یکی بیشتر ب دکترت بگی. خودش میدونه چی کار کنه

منم مشکل تو رو داشتم باره اول که رفتم بوتاکس کنم گفتم من این مشکلو دارم یه جوری بوتاکس بزن که این مش ...

بوتاکس را.. به هر جایی که نیاز بدونیم تزریق میکنیم  و  هرجا نیاز نباشه نمیزنیم.
اجباری نیست که دو ابرو با هم زده بشه.

عدم تقارن در صورت، بالاتر بودن یکی از ابروها، هم سطح نبودن چشمها، و ... در بسیاری افراد وجود داره. کی از علل اینکه عکسهای کارت ملی و گواهینامه و ... به زیبایی عکس آتلیه نیست اینه که در آتلیه قبل از عکاسی سر را در زاویه مناسب قرار میدن تا این عدم تقارنها کمتر مشهود باشه، اما در عکس کارت ملی و ... سر را کاملا" در وضعیت خنثی قرار میدن.
به کمک بوتاکس میشه برخی از این ناهماهنگیها را اصلاح کرد، منوط به اینکه توسط فرد صالح و متبحر اجرا بشه.