2777
2789

از تنهایی دارم افسرده میشم یا شدم خواهر برادرام ازدواج کردن فقط من خونه ام و زیاد رابطم باهاشون خوبم نیس 

سرکارم فعلن نمیرم همیشه پاره وقت و کم حقوق میرفتم

الان و چند سال اخیر نیاز دارم زندگی خودمو داشته باشم براش ذوق داشته باشم ولی خبری نیس 

اینم بگم که وارد ۳۱ سال شدم درسته بهم کمتر مبخوره ولی بازم نا امیدم چیکار کنم ؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

کسی هست راهنمایی کنه؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگارای سنتی‌ مگه چشه دعا کن آدم خوب جلو راهت در بیاد

بد نیستن ساده ان خیلی دلم نمیگیره یا ذوق و شوقی ندارم انگار باید نقش بازی کنی و خودت نیستی

بزرگترین عشق زندگیم رو همین خواستگتری سنتی پیدا کردم چرا راجبشون فکر نمیکنی حتما باید کافه و خیابون ادم با یکی اشنا بشه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
بزرگترین عشق زندگیم رو همین خواستگتری سنتی پیدا کردم چرا راجبشون فکر نمیکنی حتما باید کافه و خیابون ...

فکر میکنم حتی بیرونم با قبلی ها رفتم انگار مثله رباتن و خیلی اتو کشیده و مودب خودمون نیستیم

البته این خاستگارم مثلن تلگرام در ارتباطیم ولی بازم بهش انگار میلی ندارم به عنوان شوهر 

اخه چراا

فکر میکنم حتی بیرونم با قبلی ها رفتم انگار مثله رباتن و خیلی اتو کشیده و مودب خودمون نیستیمالبته این ...

چه میدونم فگر کن دوسپسرتن یا خودت پیداشون کردی و باهاشون اشنا شدی😁

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
چه میدونم فگر کن دوسپسرتن یا خودت پیداشون کردی و باهاشون اشنا شدی😁

خخ جالب بود چون بیشتر گاردم اینه که از طریق خانوادن و نمیتونیم خودمون باشیم 

فکر میکنم حتی بیرونم با قبلی ها رفتم انگار مثله رباتن و خیلی اتو کشیده و مودب خودمون نیستیمالبته این ...

عزیزم پسری که خودمونیه ازش شوهر در نمیاد دنبال چی هستی؟ زمونه بد شده

من خودم یک خواستگار دارم ۱۱ سال ازم بزرگتره ولی تا حدودی مطمئنم آقاست و سالمه از قیافشم خوشم نیومده موقعیت منم ازش بالاتره ولی دارم بهش فکر میکنم شاید اشتباه کردم رد کردم 

عزیزم پسری که خودمونیه ازش شوهر در نمیاد دنبال چی هستی؟ زمونه بد شدهمن خودم یک خواستگار دارم ۱۱ سال ...

هر کی یه مدلیه من اگه از اول خوشم نیاد ارتباط نگیرم دیگه بعدش از کجا معلوم بگیرم طبق تجربه اول باید مخم زده بشه نه این عصا قورت داده ها