2777
2789

چرا اون لحظه عقل آدم خوب کار نمیکنه؟

نمیتونه درست تصمیم بگیره؟آخه مگه چه ضرری به من میرسنوند

اگر سقطش نکرده بودم چقدر الان زندگیم بهتر بود

عذاب وجدانش دیوونم کرده

توروخدا سقط نکنید خدا صلاح ما رو بهتر از خودمون میدونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل سقطت چی بود؟

اره شنیدم کسایی ک سقط میکنن تااخر عمرشون عذاب وجدان حال بد دارن

دخترداییم سرخود سقط کرد میگه تقریبا هرشب یه پسربچه میاد خوابم گریه میکنه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

شرایطت چی بود که نخواستی نگه داری؟؟؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دلیل سقطت چی بود؟اره شنیدم کسایی ک سقط میکنن تااخر عمرشون عذاب وجدان حال بد دارندخترداییم سرخود سقط ...

من دیدم اونایی که سقط کردن و عین خیالشون نیست هم 

دوستم یکی سقط کرد،گفت بچه اولم پسره الآنم علائمم به پسر میخوره من دختر می‌خوام سقطش کرد،بچه بعدیشم پسر شد 

همکارم یکیو سقط کرد،گفت حدود دو ماه بعدش چون فکرشو نمیکرد که بعد سقط به این زودی باردار بشه باردار شد اونم سقط کرد 

خواهرشوهرمم همینطور،اونم سقط کرده،دخترشم میخواست سقط کنه که خواهرش فهمید و نذاشت ولی هیچکدومم مشکلی نداشتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

این و به مشاورای نی نی سایتی بگین برای خانمای بارداری که از بارداریشون ناراحتن مثل اب خوردن نسخه سقط میپیچن من خودمم سقط داشتم ولی غیر عمدی  بعدش مشکلی نداشتم 

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

شرایط قبل از حامله شدنه بعدش که شدی بایدیه نگه داشتنش

برا بعضیا بایدی نیست و خب سقط میکنن 

خواهر شوهرم به من زنگ میزد میگفت قرص برام پیدا کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40