من دیدم اونایی که سقط کردن و عین خیالشون نیست هم دوستم یکی سقط کرد،گفت بچه اولم پسره الآنم علائمم به ...
گناه کردن به هرحال شاید الان هیچیشون نشه ولی بعدا حال بدشو چه این دنیا چ دنیای دیگ میبینن،طرفدار سقط نباشیم چون فلانی و فلانی سقط کردن الان حالشون اینه،بنظرم برای سقط باید دلیل موجه داشت وگرنه بنطرم هیچ بارداری ناخواسته نیست
اونا که نمیان حال بدشونو جار بزنن این یه عذاب درونیه کسی که یکم وجدان داشته باشه برای قتل یه موجود ز ...
همکارم خیلی راحت و بدون هیچ حسی تعریف میکرد
اگه عذاب وجدان داشت اینقدر راحت تعریفش نمیکرد
دوستم اگه عذاب وجدان داشت قطعا برام تعریف میکرد
دیگه هرکی یه طوره،من برام جالب بود که همه میگن طرف عذاب وجدان میگیره ولی اینایی که من دیدم چیزیشون نبود
فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
گناه کردن به هرحال شاید الان هیچیشون نشه ولی بعدا حال بدشو چه این دنیا چ دنیای دیگ میبینن،طرفدار سقط ...
من طرفدار سقط نیستم اصلا،در کل گفتم اونا عذاب وجدان نداشتن
فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤