2777
2789

خانوما توروخدا اعصابم داغونه حسابی باردارم بعد از 3 سال و نیم از طبقه پایین مادرشوهرم اینا بیرون اومدیم خیلی اذیت شدم این 3 سال و نیم مهمون میومد امار داشتن بیرون میرفتم امار داشتن هر سال یه دعوای بزرگ داشتیم الانک دور شدم اومدم مسکن مهر محیطش شلوغه اوایل فقط میگفتم برم برام مهم نبود الان که باردار شدم هورمونام حسابی بهم ریخته میگم چ اشتباهی کردم با اینکه الان خیلی راحتم ن دخالتی هست نه اذیتی نه مزاحمتی اونجا خونه بزرگ بود150 متر اینا میشد  و یه اتاق اینجا90متره دوتا اتاق داره و اسانسور نداره طبقه سومه اونجا همکف بود و موقعیت مکانی اونجا خیلی بهتر بود ولی اینا متوسط روبه پایینه اونروز مامانم اومد از یه شهر دیگه میگه کاش اونجا میموندی اونحا بهتره ولی کی میدونه این سه سال پیر شدم موهام سفید شد انقد عذابم دادن  خیلی فکر و خیال میکنم لطفا بگید اشتباه کردم اومدم اینجا؟؟؟

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش✨

ن بهترین کارممکن رو کردی

چی بالاتر از اعصاب وآرامشت

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بهترین کارو کردی تا کی میخاستی اونجا بمونی الانم که بارداری مطمئن باش بهت سخت میگذشت

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بهشت هم به سرزنشش نمی ارزه 

اینجا سختی می کشی ولی روح و روان راحته 

مادرت خبری از حرص و جوش هات نداشته ظاهر ماجرا رو می دیده 

خدایی اش 90 متر با دو تا اتاق خوب و جادار هست ناشکری نکن 

تازه طبقه سوم روشنه سوسک و حشره هم نداره

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

همیشه طول میکشه ادم تغییر رو بپذیره

حتما برات سخت بوده که رفتی

به اونجا هم عادت میکنی

خواستم بگم کاش میموندی تا زایمان کنی و بچه ت از اب و گل در میومد ، چون بالاخره یکی کمک حالت میشد

ولی میگی ارامش نداشتی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

اصلاااا اشتباه نکردی 

هورموناتم بعد ی مدت درست میشه 

حالا ب این فکر کن ک بعد ب دنیا اومدن بچه اونجا چ مکافاتی میکشیدی 

ما تو ی ساختمونیم پدر جد پدرمم دراوردن 

مادرشوهرم خوبه یکم فضولی و سرک کشیدن داره ها ولی باز میگم بیخیال 

ولی امااااان از دختراش ک پدرمو دراوردن

خونه نود متر دو خوابه خوبه که، تازه بچه دارم شدی یه خواب دیگه میخواستی. بعد بچه دخالت و رفت و امدشون ده برابر میشد. من خودم خونه کلنگیو ترجیح میدم به نوساز پیش مادرشوهر، زندگیتو کن بدون دخالت اونا و لذت ببر...مادرت تفکر قدیمی داره ادم مگه چند باز زندگی‌ میکنه که همش به سختی و حرص و جوش بگذره؟!

همیشه طول میکشه ادم تغییر رو بپذیرهحتما برات سخت بوده که رفتیبه اونجا هم عادت میکنیخواستم بگم کاش می ...

اتفاقا بچه کت بیاد دخالت ها ده برابر می شه.  هر روز می خواست به بچه داری اش ایراد بگیره و بعد بچه رو بهونه می کردن که ندارند ازشون جدا بشی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!