2777
2789
عنوان

این آخرین تاپیکم هست

179 بازدید | 17 پست

سلام من بچه شهرستانم... پدر و مادرم هر دو شغلشون آزاده و اینجا تو شهرستان درآمدها خیلی پایین هست ... ممکنه یک روز پدرم پنج میلیون پول داشته باشه اما فرداش حسابش صفر باشه ...🙃من وقتی بچه بودم هرچیزی که تو تلویزیون پخش میشد بدون اینکه درکی از گرون و ارزون بودنش باشم از پدرم میخواستم برام بخره و میخرید کلی واسش گریه میکردم  .... وقتی بزرگتر که بشی همه چیز واست تغییر می‌کنه و غرورت بیشتر میشه  و دغدغه و فکرت تغییر می‌کنه ... دیروز برای اولین بار که یک میلیون پول جمع کرده بودم رفتم مغازه لوازم و تحریر و هرچی خواستم بدون اینکه نگران پولش باشم که نکنه بابام نداشته باشه شرمنده بشه با پول خودم خریدم ...من می‌خوام آزمون استخدامی شرکت کنم و سال دیگه حتما معلم میشم ...فقط میخواستم بگم حاشیه ها رو رها کنید ..اگر کنکوری یا آزمونی دارید دنبال این نگردید که طرف سهمیه داره تا ناامید بشید و تلاش نکنید ...دنبال انگیزه باشید 

خدانگهدار تا سال  دیگه 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

امیدوارم سال بعد بیای همین تاپیک بگی معلم شدی🌹😍

موفق باشی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

طرف سهمیه داره ناامید بشید؟ حاشیه

امسال میدونی ازمون اموزش پرورش با سهمیه ازادا چیکار کردن ؟ نمیخوام ناامید کنم ولی واقعا بهم برمیخوره یه طوری حرف میزنید انگار بقیه دارن بهانه میارن

چطوری امسال میشد با کسی که۴۰۰امتیاز حق التدریس داشت رقابت کرد

Reza

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله قبول بشی ولی هیچکس حق نداره بگه امتیاز دارانو بهانه کردید مخصوصا با افتضاح امسال اگه سال دیگ زمان شما مثل امسال نبود خوشا به حالتون ولی قضاوت ممنوعه بگید بقیه بهانه اوردن

Reza

طرف سهمیه داره ناامید بشید؟ حاشیهامسال میدونی ازمون اموزش پرورش با سهمیه ازادا چیکار کردن ؟ نمیخوام ...

اتفاقا امسال دخترعموی منم با سهمیه آزاد قبول شد ...

آدم های زیادی رو میشناسم که پنج سال واسه استخدامی تلاش کردند و بعد پنج سال قبول شدند ....

من قصد ناراحت کردن هیچکس رو نداشتم و ندارم فقط میخواستم بگم تاجایی که میشه تلاش کنید و رها نکنید ... 

حق کل بچه های کنکوری خوردن بچه هایی ک معدل بالای ۱۹ و تراز بالا تربیت معلم قبولشون نکردن ی مشت سن با ...

دخترخاله من هیچ سهمیه ای نداره ... نه خانواده شهیده نه ایثارگر هیچی... ۱۹ سالشه  ... خدا می‌دونه که دروغ نمیگم ... سال اول قبول نشد ..سال اول خودشو کامل زندانی کرده بود از ساعت هفت صبح تا شب ...گوشیش رو هم کلا کنار گذاشته بود .من که هروقت زنگ میزدم خاموش بود...

با وجود همه اینا مصاحبه قبول نشد ... اما سال دوم دوباره تلاش کرد دقیقا شبیه سال اول ... بالاخره قبول شد .

.

من فقط حرفم این بود تاجایی که میشه تلاش کنید ...رها نکنید .... خیلی اطلاعات ندارم اما فکر نکنم کنکور شبیه استخدامی باشه.... اون سن بالا هم حتما دو برابر بقیه بچه ها درس خوانده ....

ایشالله قبول بشی ولی هیچکس حق نداره بگه امتیاز دارانو بهانه کردید مخصوصا با افتضاح امسال اگه سال دیگ ...

یکسری آدم تلاش میکنن ولی نمیشه با این عزیزان کار ندارم  ...

اما یکسری ها هستند قبل از اینکه شروع کنن میگن بقیه سهمیه دارند پس من نمیتونم قبول بشم من منظورم گروه دوم بود ... 

اتفاقا امسال دخترعموی منم با سهمیه آزاد قبول شد ...آدم های زیادی رو میشناسم که پنج سال واسه استخدامی ...

دختر عموت امکان نداشت با سهمیه ازاد قبول بشه یا تدریس کرده یا بومی داشته یا بچه فرزند نمیان کع واقعیت بهت بگن اجی من نمره خامش از من کمتر شد ولی قبول شد  و اصلا امسال ساله حق التدریس اونایی بود ک تو غیر انتفاعی و ... کار کردن بقیه نمیگرفتن مگر ازمونشو اسفند داده یا قبلش نه آزمون مرداد 

هیچ طوره امتیاز سهمیه ازاد به هر منطقه که امتیاز خق التدریس داشتن ازمون مرداد نمیرسید چون ۹۰۰ یا ختی ۱۰۰۰میشدن تازه تک ظرفیتی بود و گفته شده کسی جز خق التدریس و غیر انتفاعیا نگرفتن 😐

Reza

یکسری آدم تلاش میکنن ولی نمیشه با این عزیزان کار ندارم ...اما یکسری ها هستند قبل از اینکه شروع کنن ...

من اتفاقا شروعم کردم و خیلی خوندم نمراتمم عالی بود ولی دیگ از حرف گزینش که گفت همه کسایی که گرفتیم آزمون مرداد حق التدریس یا سابقه داشتن حرف بقیه ارجهیت نداره برام چون میدونم خیلیا واقعیتو نمیگن و نمیگن که سهمیه سابقه و... دارن اونم فقط آزمون مرداد اینطور بود نه ازمون اسفندش خدا بگم چیکارشون کنه هم منابع برا ما سه برابر کردن هم تک ظرفیتی کردن هم سابقه یهو ۲۰۰ یا۴۰۰ امتیاز دادن بهشون قبل ازمون 

Reza

یکسری آدم تلاش میکنن ولی نمیشه با این عزیزان کار ندارم ...اما یکسری ها هستند قبل از اینکه شروع کنن ...

اما واقعا بهانه نیس مردا ریدن ولی تو بخون چون اینقدر اعتراض کردن که فک نکنم جرعت کنن باز.... از ترس پشتشون

Reza

دختر عموت امکان نداشت با سهمیه ازاد قبول بشه یا تدریس کرده یا بومی داشته یا بچه فرزند نمیان کع واقعی ...

دخترعموم بچه نداره..

تاحالا هم تدریس نداشته 

چرا سهمیه آزاد هم قبول شد.. البته منم دفترچه رو دیدم معلوم بود فرمالیته ست و میخواستن فقط حق التدریس بگیرن ولی بازم قبول شد با سهمیه آزاد ...

همین دخترعموم دقیقا همسایه ما هست و کل زندگیش رو می‌دونم ....

یکی از خانم ها هم نمی‌دونم چشمت بهش خورد یا نه معلم ادبیات شد با سهمیه آزاد عکس از کارنامه اش فرستاد حالا درستی و غلطی اینجا رو نمی‌دونم 

اما واقعا بهانه نیس مردا ریدن ولی تو بخون چون اینقدر اعتراض کردن که فک نکنم جرعت کنن باز.... از ترس ...

قبول دارم که خدای پارتی بازی هست 

منم زیاد تو کانال ها دیدم که خیلیا نمره کتبیشون بالا بود ولی قبول نشدند